​Ja, dagar utan plugg är väll varje students dröm och det har även varit min älskade dröm när plugget är som tyngst. Men så har man nu två dagar framför sig av att inte göra ett skit. En dag har gått och att vara hel ledig är inte min grej, visst är det underbart skönt att vakna vid 13.30 och sedan bara ligga i sängen och mata filmer efter varandra. Men då kommer man till den delen att det hade varit så mycket bättre att ha en slö dag med någon och inte ensam. Behöva ligga en dag i sängen utan kontakt med någon person är ganska frustrerande, nu är det ändå självvalt men ändå. 
Jag kan till 100 % ärlighet säga att jag längtar till måndag och den nya kursen startar så man kan börja läsa nya kurslitteraturen och ha något att göra när dagarna är som denna. Ett springpass hade ju varit skönt men då är vi där igen ha någon som pushar ut mig;)

Men hej och hå jag klarar mig själv, jag kan ta mig igenom dessa långa och ensamma dagarna för jag är stark och är inte beroende av någon annan. Men sällskap är la inte för mycket begärt, eller?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lika klyschigt varje år när alla säger att detta år är mitt år och det blir ett år med nya möjligheter. Ja, jag själv tänker och säger så. Men för varje dag som går så uppkommer det nya möjligheter, så varför just se det nya året som kommer med möjligheter? Men att få starta om från början är la en förklaring, lägga året innan bakom sig och bara blicka framåt och man får chansen att längta efter något nytt som inte hände året innan.

Jag vill blicka tillbaka på 2016 för det är året jag verkligen hittade mig själv och kunde till 100 % släppa den tunga masken jag har bort i 20 år. Jag öppnade mig så mycket mer och har aldrig känt mig bättre. Jag släppte inte bara en mask utan jag hittade vem jag är och hur jag vill vara, slutade bry mig om vad andra tycker och tänker om mig. Jag lever det liv jag vill leva, för vem kan säga till mig hur jag ska leva? Visst 2016 hade sina mörka sidor och staplade upp några höga murar som man skulle ta sig över, men det som inte dödar det härdar väl bara, eller?

Så att börja 2017 med ett stark inre och med en stark längtan till att känna en vidare utveckling i sig själv, ska bara bli spännande. Här sitter jag 19 dagar in på det nya året och känner mig så otroligt stark och tacksam över allt jag har och som jag får vara med om.

Den nya dagen har startat och jag längtar att se vad den har att erbjuda!Likes

Comments

Man kan sväva bland moln och inte veta vart man är påväg, men så kan den stora stenmuren dyka upp. Ge mig ett hinder att försöka stiga, ska man krossa muren, hoppa över den eller ska man vända och ta en ny väg? Det är en fråga utan svar, men mitt svar är att vända för att prova en ny väg. Jag lär mig genom att jag valde denna väg, men det är ingen väg jag vill fortsätta på.
Det är ett nytt år, och inte tänker jag ta 2016 dåliga val och köra vidare på dem under 2017. Nej, nu handlar allt om mig och ingen annan. En vardag där jag gör vad jag vill och när jag vill, umgås med vänner som betyder något och träffar min familj. Det är den kärleken jag behöver just nu för att klara av att le och kämpa mig igenom veckorna. varför ska man lägga energi på saker eller personer som inte ger mig något mer än ett tomt hjärta?

Nu tar jag hjälp av mina vingar och flyger igenom plugget och blickar framåt mot nya mål!


Likes

Comments

Inför 2017 finns det främst två saker som jag önskar mig. Det första är att mina heta känslor kan ta och lugna ner sig lite, man behöver inte bli förälskad i någon på en eller två träffar, man behöver heller inte säga vad man känner efter den andra träffen. Man behöver heller inte fråga hur den andra personen känner, för den vet nog inte hur det blir, kanske vill han låta tiden gå och se vart det leder. Du behöver inte alltid ha ett svar som kommer visa vägen, utan låt tiden leda dig framåt.
Det andra jag önskar mig är att jag hittar min dröm kille och låter tiden avgöra hur framtiden ser ut. Just låta tiden bestämma för det blir aldrig bra om man drömmer för mycket, se hur det har slutat under detta år.
Jag kommer bli starkare och kommer skita i om du har gått din väg för att korsa min väg kommer du aldrig göra igen, inte så länge jag bor här och lever det liv jag lever nu.

Med det menar är att jag inte ska ta ett steg bakåt under de 2-3 åren jag bor kvar här, utan jag ska sträva framåt. Vad som händer om 3-4 år är det ingen som vet och en personlig utveckling hos oss båda, kanske leder oss längre ifrån varandra eller drar oss tillbaka. Men det är tiden och ödet som får bestämma för det är inget jag kan eller kommer att styra över, för helt ärligt känner jag att jag inte bryr mig längre. Gör vad du vill, va vem du vill, va med vem du vill, FÖR JAG BRYR MIG INTE.
allt du gör är nog bara bra för dig så du blir en ordentlig man!

Likes

Comments

Att låta huvudet drömma och sväva iväg på ett par moln är aldrig fel, men hur stora drömmar vågar man egentligen ha? För blir det verkligen bra om man har allt för stora drömmar? Kommer man bli allt för ledsen om de aldrig kommer att uppfyllas? Eller är stora drömmar bra för då har man något ''verkligt'' att stäva efter? En hög målsättning är aldrig fantasi utan hopp och arbete så kan målet vara uppnått. Men om inte drömmen är något som man kan jobba sig till, om drömmen är om att bilda en familj! Vad ska man göra då? Bara vänta och hoppas att man hittar någon kille som också vill bilda en familj? Inte bara en familj med mig och han utan en familj där vi har minst två härliga barn.

Är detta en alldeles för svår uppnådd dröm för tillfället? Eller är det bra att låta sig tänka så här, hur man vill ha det? Att släppa tankarna om han och låta sig tänkas över mig. Hur jag vill ha det och vad önskar jag kommer att hända? Men allt handlar la bara om tid och det rätta ögonblicket. Kanske står du framför mig imorgon, kanske har jag redan sett dig i korridorerna, i en affär eller så ser jag dig inom en viss tid, en tid som jag inte vet när. Jag kommer aldrig veta förens du står där framför mig och kanske inte ens då!?

Pust, och man kommer tillbaka till verkligheten. Alltså så man sitter här ensam i soffan och drömmer sig bort ännu en gång i frågor som jag aldrig kan svara på. Frågor som bara tiden kan svara på, en tid som har två hastigheter. En vardag som går snabbt medan tiden till att hitta dig går långsamt, om man bara kunde byta dessa två. Tiden att hitta dig går snabbt och ens vardag kan stanna av lite. Men det är la inte det som är meningen, ödet ska la ta sin lilla tid så att rätt blir rätt!?

Likes

Comments

Alla människor på denna jord bygger upp ett hopp om något, vare sig det gäller ett hopp om ett jobb, kärlek eller att en tenta kommer gå bra osv. så lägger man upp ett hopp. Ibland lyckas de slå in och man tänker inte så mycket mer på det och ibland kommer hoppen inte slå in. När dem inte slår in, lägger man ner tiden till att drömma om vad som hade hänt om de hade slagit in. Ett om som aldrig ska finnas eller som egentligen finns, men man vill ändå lägga ner så mycket tid på att fundera på detta om.

När ska man förstå att ett om kommer aldrig att göra så att tiden tar ett steg tillbaka och ´´rättar´´till sig efter ditt hopp?
När ska man också lära sig att ha ett hopp om rätt sak? När ska man veta att det är okej att bygga upp ett hopp?
Är det efter det perfekta ögonblicket, samtalet eller träffen? Och när sker det perfekta? Finns det något som är perfekt eller är det vi människor som har skapat ett hopp om att det ska finnas något som ska kallas perfekt?

Ja, tankar flyger och man blir ändå inte klokare för jag vill fortfarande tänka om. Om jag inte hade trott på något bättre en andra gång, vart i tankarna hade jag varit då? Om jag inte hade valt att resa hade det varit lättare att ta ett farväl? Om jag inte hade sagt de orden till dig, hade det varit lättare att få dig ur mitt huvud då? Om jag inte hade skrivit till dig från första början, vart hade jag varit då?

Hade jag inte gett dig en andra chans så skulle jag ju inte idag kunna ha ett svar på vad som skulle hända, hade jag inte rest så skulle jag inte fått en trevlig resa med mycket sol. Hade jag inte sagt vad jag kände för dig så hade jag ljugit mitt framför ansiktet på dig och det skulle jag inte kunna leva med. Hade jag inte skrivit till dig från en början så hade jag inte fått den strykan jag har idag, jag skulle heller inte fått känna mig så speciell som jag kände mig när jag var med dig. Jag hade heller inte fått chansen att träffa och umgås med en väldigt fin människa.

Så ja, jag må vara ledsen över att det inte gick vägen, men du är ingen jag ångrar att jag la ner tid på.

Men någon mer tid av mig kommer du inte att få! En starkare Samuel som är redo att gå sin egna väg och längtar till att se vad morgondagen har att erbjuda!!


Likes

Comments

Att aldrig komma framåt, allt har stannat av och orkar man fortsätta dölja alla problem? ett problem som man har orkat dölja, men hur länge orkar man dölja att allt inte är på topp?
Ska man säga som det är att man inte har släppt han än eller ska jag fortsätta med ett fejk leende så är allt bra igen? jag önskar att jag kunde leva upp till mina förhoppningar om att gå vidare utan att lägga en enda tanke på honom, men det går inte. Dagarna återgår till att drömma och tro om något som aldrig kommer att ske.

Det jobbigaste är att varje gång vi ses så är det som om jag aldrig har funnits, jag ser dig men du ser inte mig och det blir som ett slag i ansiktet. Men jag har bara mig själv att skylla eftersom jag släppte in dig i mitt liv igen. Kanske var det en dröm eller en tro om att denna gång var annorlunda, men ack så fel man har. Men hade jag fel eller ville jag inte bara släppa honom för alltid. Han kommer nära igen och tankar kommer i rullning att om jag inte går så snabbt fram denna gång så borde jag lösa det, men denna gång gick det inte för snabbt. Du vill vara själv, själv från mig eller själv från vem som helst? Det är en av många frågor som jag skulle ha frågat när jag hade chansen, en annan fråga jag så gärna vill ha svar på är om DU planerade att leka med mina känslor? eller blev det bara som det blev?
Tänk om man bara kunde förstå varför det alltid ska komma upp ett problem, när kommer livet igång med en kärlek vid min sida?

En kärlek där vi finns för varandra, stöttar varandra i vått och torrt, en kärlek där varje dag räknas som ett. Starta upp dagen med ett underbart leende och någon som man får ta hand om när han är sjuk. Men just i drömmens mitt, ringer alarmet och man är tillbaka till verkligheten --> en ensam själ som ännu en natt har drömt om något som aldrig kommer att hända!

Likes

Comments


Att kunna släppa tankar, drömmar och hopp är ett måste men ack så svårt. Det finns ingen handbok som man kan ta del av. Allt handlar om dig.
Men när vet man att det är dags att släppa tankarna, drömmarna och hoppen? Det finns det heller inget svar på.. Det enda jag vet är att våga släppa tag om dem så fort de tar över dina dagar. När du aldrig slutar tänka, aldrig slutar drömma och när du aldrig slutar hoppas. För vad som väntar där efter är inte en väg på rosor, för alla tankar, drömmar och hopp går längre och längre in i dig.
Vad finns kvar av dig om du alltid tänker, drömmer och hoppas på något annat än verkligheten?
Är det verkligen du som står framför dina vänner eller det bara din kropp utan en själ? En själ som är förlorad i tankar, drömmar och hopp.

Jag vill och jag kommer att försöka släppa alla tankar och drömmar om dig medan hoppet ska få leva kvar under lösa tyglar. Jag vill inte sluta hoppas på att det blir vi, men jag kommer inte drömma om oss, jag kommer inte gå dag in och dag ut att tänka på hur det hade varit om det var vi.
​Jag kommer hoppas att tiden gör sitt och att vi någon gång finner varandra. Sker det aldrig så får jag hoppas att vi är vänner för livet, för ett liv utan dig skulle kännas fel och enormt tomt! 

Men hur jag ska släppa taget om dessa tankar och drömmar är två stora frågetecken... Men VÄNNER och TID är väl två viktiga aspekter för att man ska sluta tänka och drömma. Vänner som finns för en när det känns som jobbigast och som pushar en igenom svåra tider. Tiden rullar och det kommer ta sin tid att släppa taget men det bästa med tiden är att man aldrig vet när eller hur det kommer att börja eller sluta. Tiden den tickar framåt utan att man vet vart den egentligen tickar fram till!Likes

Comments

När ens vänner kommer med så många olika erfarenheter som de har fått erfarenheter av är de perfekta tillfällena att ta till sig och verkligen lyssna. Men när man bara lyssnar men aldrig ser hur man själv gör, känns det som det ändå inte hjälper så värst mycket. Men så kommer det en film med namnet ​How to be singel​ och jag kan ​verkligen se mig själv hundra gånger om i filmen.  Alla känslor, tankar och idéer om hur jag vill att allt ska se ut. 
Denna film fick mig att inse hur patetisk man egentligen kan vara, bara för att försöka hitta den rätta istället för att förstå sig på sig själv först. Vad är det egentligen jag vill? 

Att ta den första bästa bara för att ha någon vid sin sida är verkligen inte det jag vill, men det är så jag har tänk utan att ens tänka på det. Och när man väl satt framför filmen och fick se sitt liv, fast från ett annat perspektiv gick det verkligen upp för mig att nu är det dags att börja tänka på mig i första hand. Vad vill jag med livet? Vill jag tycka synd om mig själv för att jag är ensam eller kan jag ta tag i livet och göra det jag vill bara för att jag kan? Vill jag ha roligt med vännerna eller vill jag bara sitta och prata om hur synd det är om mig som är ensam? Men i själva verket så är jag ju inte ensam eftersom jag har min underbara familj och mina underbara vänner. Så vem är egentligen ensam? Ja, inte jag i alla fall. 

Dags för en ny start, en ny start som innebär att JAG står i fokus och inte alla TANKAR OM DIG!Likes

Comments

​Att göra det första inlägget är alltid så svårt, för man vet inte riktigt hur man ska börja. Ska man gör ett inlägg som att jag har skrivit här innan eller ska man börja om från början? En ny start är la aldrig fel och det gäller både blogg inlägg och som att få en ny chans att träffa en ny härlig person som kanske blir sin största kärlek eller sin nya vän. 
Att få till det perfekta inläggen är heller inte så lätt och att hitta den perfekta personen för en själv är också väldigt svårt, men det gäller väl att aldrig tappa hoppet eller tron om det perfekta. Men kommer man någon gång att veta hur perfekt det är egentligen är och finns det verkligen något som är perfekt? Har det samma betydelse för mig som för alla andra eller är så personligt att man aldrig kan få något som är perfekt? 

När tankarna rullar framåt finns det inget som stoppar mig, eller okej verkligheten är ett stort hinder. Många drömmar och tankar som man måste skära ner i mindre bitar för att inte bli allt för ledsen när de inte uppfylls eller när de aldrig inträffar. Men ska man bara sluta drömma för det? Eller är det just drömmarna som får oss att fortsätta framåt och är det drömmar som gör att vi vågar riskera saker i livet?
Drömmen om den perfekta killen - ​ja, då måste vi jobba lite för det och våga ta steget att berätta hur man känner.
​Drömmen om det perfekta jobbet​ - våga ta en chans att skicka in en ansökan om jobbet, kanske våga flytta till en ny stad och lämna sin trygga punkt för ett tag .

Vad det än gäller i livet så sluta inte drömma, tappa inte tron om att du kommer hitta det du söker. men låt tiden göra sitt och är det menat att din dröm ska bli sann så ha så roligt fram tills den slår in!!


Likes

Comments