What's up peeps! Duktig man är på att blogga då haha! Vet inte hur många gånger i mitt liv som jag startat upp bloggar och lagt ner efter bara några inlägg, jag är ju sorglig. Men den här bloggen vill jag i alla fall försöka upprätthålla så gott jag kan.


På tisdag åker jag och min boytoy till Barcelona, och jag är så jävla taggad! Barcelona är min absoluta favoritstad hittills trots att jag bara hunnit besöka den 2 ggr. Första gången jag var där var precis efter studenten och bilden ovan vart tagen då. Ett år senare återvända jag och tjejen i grönt dit, vilket var en av mina bästa resor jag gjort. Älskar kulturen, maten, klimatet, människorna, ja allt med Barcelona!


Denna gången ska jag försöka dokumentera mycket mer eftersom bilden ovan är typ all dokumentation jag har från mina tidigare resor, vilket är ganska patetiskt. Ska även filma för min kanal, så det kommer bli många roliga minnen som jag kommer kunna blicka tillbaka på.


2 år sedan var jag på Ibiza med ett gäng, och som tur var dokumenterade min boytoy lite därifrån, vilket jag satte ihop till en video efteråt. Skitdålig upplösning, men roliga minnen. Kika själva!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan hejsan allihopa och trevlig fredag! Hoppas alla mår bra och är taggade inför helgen för det är banne mig jag. En positiv sak med att bo i en storstad är att det alltid händer grejer och här i Glasgow känns det som att det konstant är festivaler. Inte bara musik festivaler men matfestivaler, kulturfestivaler, sportfestivaler osv. Kul tycker jag! Däremot tycker en viss pojkvän inte om det lika mycket eftersom han inte gillar stora skaror med folk, därför försöker jag hålla tyst om att jag vill flytta till San Diego eller Barcelona hehe ;)


Idag har jag filmat ännu en rolig youtube tag video, där jag svarat på en massa random frågor som tydligen ska ge en mer omfattande bild av mig som person. Om det funkar eller inte vet jag inte, men det var en kul video att filma i alla fall. Fick bekänna lite gamla "synder" om att bajsa och kissa offentligt, tjuveri och annat gott. Såhär blev resultatet!

​Ha en trevlig helg alla! xx

Likes

Comments

Idag har det vart fart i mig, som jag har filmat och filmat. Det blev bland annat en tag video och en anekdot video och jag måste säga att det var jävligt skönt att få prata av sig till kameran. Berättade om en hemsk upplevelse jag hade för några månader sen med en person jag delade lägenhet med; en 35+ polsk man som visade sig vara en jävla psykopat. Han anklagade mig bland annat för att försöka förgifta honom och att jag gjort så att hans rumsdörr gått i baklås. Hur sjuk? Hela storyn kommer I alla fall komma upp på kanalen snart så håll utkik efter det :)

Nu ska jag gå och köpa en magisk milkshake. Smell ya later! xx

  • 19 Readers

Likes

Comments

What's up peeps! Varje morgon, så fort jag vaknar, är det standard för mig att kika på mobilen för att se vad som hänt över natten. Vem har likat min bild, vem har kommenterat på youtube, hur många nya subscribers har jag fått? Det normala för en youtuber. Imorse när jag kollar igenom mina nya kommentarer är den första jag ser denna på bilden nedan.

Asså det är ju för sjukt! Visst, jag är van med att folk kallar mig utlänning och what not, men att behöva vakna till detta? Nej, det är fan inte okej. Inte för min del, I could care less, men jag vet att många andra som ser detta kan ta väldigt illa upp. Min första reaktion var att snabbt fixa mig och filma en video om detta, och här har ni resultatet.

Rasism är så himla töntigt att det finns inte och jag är glad att jag fick ur mig lite av min frustration. Hur tycker ni resultatet blev? :)


Smell Ya Later x

Likes

Comments

Här är en av de mer roliga challenges vi testat där vi fick gissa vilken av 2 produkter som var en sexleksak, och vilken som var en hundleksak. Hade vi visat allt oredigerat hade det stort sätt bara vart massa skratt.

TheSwedishLad, en stor svensk youtuber, överraskade oss med en "remix" på utmaningen hahaha, och här har ni resultatet! Vad tycks?

​Smell Ya Later!

Likes

Comments

​What's up people! Här är mitt första blogg inlägg, FANTASTISKT!


Tänkte mest ge en kort liten presentation av mig själv här så ni slipper sitta och klia er i huvudet efter att ha hittat hit.


Jag heter Samantha Rogers och är en Svennebanan som för tillfället bor i Glasgow, UK, där jag precis tagit examen från mina studier. På denna blogg tänkte jag mest dela lite av allt möjligt men framförallt mina youtube videos som dyker upp ca 2 ggr i veckan på www.youtube.com/c/2swedes .


Jag valde denna bild av mig med omsorg för att förhoppningsvis ge er ett första intryck av mig att jag är super cool, funkade det?


Smell ya later!

Likes

Comments