Hej!
Det har verkligen varit så svårt att komma på vad jag ska skriva då det inte har hänt så mycket spännande. Iallafall, igår så firade vi min pojkvän då han fyller 17 idag. Trevligt litet kalas och nöjd kille över presenterna han fick. Min present har han inte fått än då posten inte gör sitt jobb rätt, suck! Födelsedagsmaten var min favorit under dagen. Sallad med kycklingfilé och lite god dressing samt bröd. Vi avslutade dagen med en powerwalk på 1,3 mil! Nu sitter vi i soffan och debatterar med hans föräldrar om vi ska köpa hem pizza eller äta rester. Imorgon börjar allvaret och jag är lite taggad samtidigt som jag mest känner: NEJ!!! Sista året på högstadiet med stress och välja gymnasie. gode Gud hjälp mig jag vet absolut inte vad jag vill göra resten av livet. Måste packa ihop mina saker då jag ska till min pappa imorgon efter skolan då mitt varannan vecka schema börjar gälla imorgon igen.

Ha det så bra så hörs vi förhoppningsvis snart.
Mvh Sam

Likes

Comments

Mitt så kallade "screen name" är alltså Sam Sinister. Jag är 15 år gammal och bor i södra Sverige. Jag bor varannan vecka hos min mamma och pappa. Jag har 3 styvsyskon: Kevin 5 år (mammas sida), Noah 4 år (pappas sida) och Tindra 2 år (pappas sida). Har 3 hundar och 3 katter samt ett akvarium med fiskar. Jag har en partner som heter Charlie och vi har varit tillsammans i lite över ett år. Jag tycker om att hålla på med sociala medier och min dröm är att hålla på med YouTube. Jag tycker också om att spela olika sorters spel på dator och PS4. Musik är också något som jag har ett stort intresse för. Jag lider av psykisk ohälsa och går på BUP sedan ca ett år tillbaka. Har även svårt för diverse sociala situationer och söker mig därför till bloggandet.

Det var lite kort om mig och jag hoppas att jag äntligen kommer igång med bloggandet nu. Har tyvärr ingen bättre bild än denna från detta årets skolavslutning då jag glömde kameran hos mamma. Så jag bjuder på lite extra suddig Snapchat kvalité.

Likes

Comments