Idag har jag tänkt att bjuda på en video med Zara Larsson, vårt stjärnskott på musikhimlen. Det är få som har missat hennes musik, men alla kanske inte har hängt med i debatten: Zara har även koll på läget!

Trots sin ringa ålder har Zara vid ett flertal tillfällen visat att hon vet mer än många vita, medelålders män. Personligen har jag träffat många män som vet mindre än Zara, så jag är inte förvånad. Vad jag är förvånad över är att andra är förvånade över att Zara vet så mycket om hur det ligger till. Om genus och sånt. För mig känns det lite betryggande att veta att det inte är mossiga forskare, utan Zara och andra tänkare som sätter agendorna i framtiden. Hon är "asradikal" enligt hennes själv, och jag kan inte annat än att parafrasera en smula: Hon har "asrätt"!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som jag sagt tidigare har jag sett till att i förväg lägga in ett par inlägg för att bloggen skall leva under tiden jag är på sommarkul. Nu är det inte omöjligt att jag har bloggat som aldrig förr redan, men om jag inte har gjort det lägger jag in lite musikvideos för att få något att hända då och då. Om någon råkar trilla in kan det ju vara trevligt att få en liten trudelutt som tack. Så tack, här får du en liten trudelutt.

Jag gillar Max. Lite mer kläder på honom och detta hade varit ett klipp att dela md alla. Det är något med barn som honom, något ärligt och uppriktigt. Jag kan inte ta på det och jag har ingen koll på olika diagnoser eller funktionsvariationer (som jag tror det skall kallas). Det jag vet är att jag blir glad av det här, och att jag hoppas att Max är glad. Typ jämt!

Likes

Comments

Om det är något jag uppskattar så är det klassisk musik. Inte jättemycket, men jag uppskattar det. Men jag gillar annan musik bättre, så något klassiskt blir det inte här. Då får man leta sig vidare. Här blir det istället en något svängigare variant med disco dancing som ledord:

Om man ändå hade den taktkänslan =)

Likes

Comments

Snart så är det midsommar och jag ville lägga upp en liten hälsning innan dess. Jag har inte riktigt kommit igång med bloggandet, men jag skall bita ihop och se till att lägga in lite inlägg redan nu. Då vet jag att bloggen lever vidare litegrann, även om jag inte har tid och lust under sommaren.


Jag gillar Icareklamerna även om jag tyckte det var synd att den "gamla Stig" slutade. Visst funkar Loa, men det "var ju liksom Stig" innan. Jaja, sånt är inte viktigt. För att inte vara allt för ensidig får ni här länkar till Coop och Willys också :-) Rättvist ska're va'!

Likes

Comments

Fy sjutton vad jag frös idag. Jag var säker på att värmen var på plats eftersom solen tittade fram så vänligt. Det var det inte och kjol var alltså helt fel val idag. Bara ben var inte mitt bästa val heller, men jag överlevde. Knappt får jag tro.

Jag önskar att det var fedag eftersom jag är ovanligt trött idag. Om det är för att det ärs å mycket pollen eller något annat vet jag inte. Jag vet bara att jag håller på att somna och att jag sällan är såhär trött. Och ändå gick jag och la mig hyfsat tidigt igår. Inte jättetidigt, men strax efter 12. Då har jag sovit dryga 6h och det borde räcka mer än väl. Fast det gjorde det tydligen inte för jag känner att ett extra långt blink riskerar att få mig att somna. Så nu är det kaffedags.

Likes

Comments

Och alltså inte med barn. Inte vad jag vet åtminstone. DEt hade också varit konstigt av många anledningar. Så jag ör ganska säker på att jag inte är gravid. Men nu har jag en annan sorts bäbis. En blogg.

Den ska jag vårda ömt och skriva i ofta och mycket. Hoppas att ni kommer vilja läsa om det jag skriver. Då kanske jag får kommentarer och frågor. Då tror jag det blir både roligare och lättare att skriva på bloggen. Om man har folk som man pratar med.

Innan har jag läst lite på bloggar för att se vad folk skriver. Det är ganska blandat tycker jag. Lite om allt och en del bra och en del dåligt. Jag hoppas att jag ska vara en av dom bra men det kanske kräver lite träning innan det blir tillräckligt bra.

Likes

Comments