Sitter på sjukhuset väntar på någon jävla undersökning vet knappt själv asså, livet med njurproblem asså... iaf vart här sen kl 8 på morgonen och är väll snart klar de blir fett trögt efter typ 6 timmar här.
Men för att komma in på något annat, mitt hår!!! Asså de är så jäkla fult just nu har ju typ tappat alla mina tejpbitar så de ä fett kalt just nu :( men idag kommer ett paket med nytt hår, är så glad över det. Just nu sitter de liksom i en ful tofs som ser helt tunn ut :( men förhoppningsvis så sätter jag om håret ikväll :)))
Vi hörs väll senare när jag satt i håret. Puss 💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Glöm ej att följa mig på Instagram @sammyannairis länk finns i sidobaren!!

Likes

Comments

Händelserik helg? Mellomys med 2 tjejkompisar och plockmat och isfiske? Med pappa å sushi hahaah kombo. Vad har ni gjort i helgen?

Likes

Comments

​​​

den här brun utan solen? är den bästa! den är billig och väldigt bra du kan köpa den här https://advrl.com/uYGAL05c​ det blir en väldigt naturlig bränna men inte som vissa som man knappt ser det. plus att den är väldigt billig.

Likes

Comments

fick hem lite nya hårgrejer igår från lyko https://advrl.com/gZTCTSAC tänkte de kunde vara kula att visa er vad jag köpt.

köpte 4 stk rapunzel tejpbitar som man använder när man sätter om tejphår länk https://advrl.com/WvGYuG4t

köpte 2 stk "silver färg" från directions. grejen är att jag har inte blond hår men jag har ju typ ask brunt tejphår och när jag har haft tejphåret i ett tag så tycker jag att den askiga färgen blir mer varm och lite orange och då använder jag silver produkter elr va man ska kalla det. länk till färgen https://advrl.com/CUJFzixp

och sista saken var ett silverschampoo från fudge, denhär produkten har fått jätte bra kritik den ska tydligen va väldigt dryg oxå så det är ju ett plus. jag hatar när typ silver produkter är typ ljuslila jag gillar när produkten är mörk mörk lila då funkar den som bäst tycke jag. länk till schampot https://advrl.com/TAIHscFz

​adlinks finns.

Likes

Comments

Hej alla! jag är ju en sån som inte orkar lägga ner pengar på smink men när jag såg att Kylie skulle släppa en vinter kollektion så kunde jag inte hålla mig. Jag har hört både bra och dåligt om dem därför ville jag ju såklart testa dem. använder aldrig läppstift elr sånt så de va ju lite onödigt (inte) men iaf köpte ett kit med 5 liquid lipstick och en highlight palett. paletten är inte som torrt puder utan det är mer som krämpuder typ (if that makes any sense) det går inte riktigt att använda en borste utan det går mycket bättre att använda fingret. läppstiftet sitter som sten, det är svårt att få bort dock.

 

Likes

Comments