SOL, VIND OCH VATTEN

Sommaren 2019. Hur härligt med ledighet? Även om de första veckorna var kalla och regniga så har det varit otroligt skönt med ledighet. Sen dök solen upp och tog med sig värmen, och jag har njutit. Jag har umgåtts med vänner, fyllt år och firade i Uppsala med fina människor, solat, badat, gått på bio, haft sleepover... ah, bara härligt.

MIDSOMMAR glömde jag ju nämna! Årets firande var bland de bästa midsomrarna jag varit på. Det var så härlig stämning från början till slut. Vi var några få som lunchade under dagen och sedan begav oss till Bromma för att möta upp massa andra människor där vi hängde, åt, drack, dansade och gjorde kransar :))

Passade på att besöka Fjäderholmarna med. Det var så otroligt fint, mysigt och god mat. Rekommenderar starkt!!

Bada, bada, bada. Har tagit fler dopp detta år än förut! Har insett charmed med att ta några simturer för att sedan gå upp och lägga sig (till skillnad från förut då jag bara låg och solade). Men allting har varit så härligt. Har jag inte varit med någon så har jag varit hemma och läst bok, tvättat, städat och lyssnat på podd. Nu jobbar jag två veckor, sen är jag ledig i några veckor igen innan skolan startar- TERMIN 2!! OMG. Men till dess, hasta la vista!

Gillar

Kommentarer