SLOW MORNINGS

Ett andetag i taget. Att andas in, och andas ut.

God morgon! Eller snarare god dag? Jag vaknade runt kl 9 idag och ville somna om men såg ett sms på mobilen som jag kände att jag ville svara direkt. Kunde inte somna om efter det. Därefter spenderade jag hela morgonen i sängen. Kollade på serier. Gick upp för att göra två mackor och la mig igen. Timmarna gick och nu ligger jag i soffan i stället. Det är ju trots allt lördag, så då är det okej.

Jag tycker det är viktigt att bromsa lite. Man måste inte ha allting planerat och förberett. Ibland behöver man vakna en lördag och känna ”vad VILL jag göra idag? Vad har jag lust med?” Jag orkade inget annat än att ligga kvar i sängen och tänka på saker. Och att andas. In och ut. Vi springer ofta fram i livet... men hur reagerar kroppen vid en löprunda? Ofta får man mjölksyra ett tag och man kippar efter luft. Jag vill inte leva ett liv där jag måste kippa efter luft.

Men jag ska nog ta mig ut på en liten promenad. Sen hoppas jag på att en vän vill ses, men han hade eventuella planer redan. Vi får se. Kanske blir det jag idag bara. Jag, min lägenhet, serier/film, god middag och lite glass ikväll. Och det är okej.

Hoppas du som läser detta gör något idag som DU vill, och njuter av det. Kram!

Gillar

Kommentarer