I MÖRKRET FINNS LJUS

Hej igen! Jag har mina uppehåll med bloggen. Mycket för att jag har noll inspiration men också för att det har varit en tuff period. För snart två veckor sedan var jag på begravning och tog ett farväl av min vän. Det har varit mycket tankar hos mig om livet, om döden, om här och nu. Det har varit känslor som gått upp och ner. Jag har av dessa anledningar inte orkat mig in här för att skriva om något.

Men något i mig vill ändå skriva. För jag älskar det egentligen. Häromdagen passerade jag ett riktigt höstträd precis utanför där jag bor. Det var en tung dag, jag kände mig slut och trött och grå och ledsen. Men trädet som var så otroligt vacker fick mig att stanna upp och jag tog fram mobilen för att minnas den. Dess färger påminde mig om att livet innehåller både glädje och sorg. Att livet kan kännas mörk, men att man alltid kan hitta ett ljus. När mina ögon mötte detta träd så log jag inom mig. Någonstans i mitt inre. Det är liksom inte helt hopplöst. Jag vill oftare stanna upp och reflektera min omgivning. Jag tycker det är givande.


Nu ska jag vila vidare här i min soffa. Kanske ska se ett Vänner-avsnitt. Jag ÄLSKAR Vänner. Jag vet inte hur många gånger jag sett om den serien. Är i alla fall på säsong 1, igen!

Gillar

Kommentarer