HEJ 2020

DET ÄR SNART 2020. Kan ni fatta att ett helt år har gått? Jag minns början av detta året som om det vore igår, ish. Jag kan inte förstå att tiden går snabbare för varje år, det skrämmer mig helt ärligt. Det gäller att verkligen ta till vara varje stund känns det som. Förhoppningsvis hinner man njuta av livet medan månaderna swishar förbi, en efter en.

Jag såg att på instagram var det några som började lägga upp deras år som varit. Det var då jag insåg att hela 2019 är snart över. Så jag ville skriva lite om mitt år. För det har trots allt varit ett år av mycket nytt för mig. För 2018/2019 ville jag våga mer, att skratta mer och att älska mer. I januari i år skrev jag att jag ville utvecklas ännu mer och att jag ville göra allt för mitt välmående vad gäller psykiskt och fysiskt. "Jag ska våga ännu mer det här året helt enkelt." Jag har vågat det här året. Jag har gjort saker som utvecklat mig på olika sätt. i början av året tog jag beslut utefter vad jag själv ville, det var småsaker för vissa kanske men viktigt för mig. Jag upplevde att jag tappat min egen röst i olika frågor, egentligen om hela livet, jag ville hitta den igen. Det gjorde jag. Jag började plugga på universitetet vilket jag tyckte vad sjukt läskigt och jag var rädd, men jag gjorde det och fick nya underbara vänner. Jag tog tag i välmåendet genom att söka hjälp. Jag försöker fortfarande, jag dras med vissa saker än idag. Men jag är till stor del en starkare person idag än vad jag var för ett år sedan. Jag har verkligen utvecklats och är inte färdig med det. Jag vill aldrig sluta utvecklas, för jag vill alltid sträva efter att bli den bästa versionen av mig. Jag har vågat öppna upp mig på ett nytt sätt som gjort mig otroligt sårbar och jag ångrar det inte. Det finns något vackert i att våga vara sårbar framför någon annan. 2019 har gett mig många fina minnen och mycket skratt och fina människor som satt spår i mitt hjärta. Här kommer några höjdpunkter från det gångna året!!


En dag när jag slutade skolan var hela himlen rosa. Det var så vackert. Det här var precis i början av terminen.

Jag och mina klasskompisar firade att allra första tentan var inne. Sjukt rolig kväll!

En av mina tjejkompisar tog mig till Åland över en dag. Så härligt.

VALBORG. Det är kanske i sig inget märkvärdigt. Men jag hade en så härlig och fin och mysig valborg med massa vänner samlade. Vi grillade, samtalade, såg brasa. Ett varmt minne hos mig.

Här var jag redo att åka på middag i Stockholm med en av mina bästa vänner. Vi firade att vi den dagen fick sommarlov. Jag var alltså klar med första terminen på UNI. Stort. Den här bilden kom aldrig ut men fanns kvar på telefonen.

MIDSOMMAR 2019. För mig var den bästa midsommaren jag haft. En av de allra bästa i alla fall. Också ett ögonblick jag ser på med värme.

Det här är ett härligt minne hos mig för att detta var dagen efter midsommar. Vi slappade, åt pizza, kollade på tv och slappade sedan på stranden. En av de bästa dagarna detta året.

Inför min födelsedag hade min vän en hel dag av överraskningar. En av grejerna vi gjorde var att klippa oss. Har ärligt inte klippt mig sedan dess 😳 Det var en dag jag sent glömmer.

Min födelsedag. Jag hade en så fin dag. Vädret pikade och allt var bara så jag. Från att hänga på Wenngarn slott till middag med vänner. Bästa bästa. Grät på väg hem.

En kväll jag älskade var när min bästa vän som för tillfället bor i Australien kom hem i 2 veckor och överraskade oss alla. Och vi åkte till Uppsala och spelade spel. <3

Utöver dessa highlights så har jag älskat varenda konsert jag varit på. Eller bioupplevelse. Eller sleep overs. Alla utgångar. Vinkvällar. Solhäng på klippor. Det finns så mycket som kan göra livet fint, och det behöver vi. För livet kan vara riktigt tufft och slitigt, då behöver man upplevelser och minnen för livet. Tack 2019, du har varit tuff men jag är redo att lämna dig bakom mig. Jag säger hej 2020 i stället. Puss

Gillar

Kommentarer