DÅ, NU OCH ALLT DÄR EMELLAN

Åhh, bloggen. Den som alltid prioriteras sist. Hur mycket jag än vill skriva så tappar jag inspiration för vad det ska skrivas om. Varför jag varit borta så sjukt länge är skolan. Senaste inlägget skrev jag då termin 2 på uni började och nu lider den terminen mot sitt slut (nästan). Jag har haft så mycket med skolan. Har fått anstränga mig till ett socialt liv och det har varit viktigare än att sätta mig ner för att skriva. Jag tänker att jag lägger upp lite bilder helt enkelt:

Okej, slängde upp en bild från kräftskivan för jag insåg att jag glömt nämna den. I slutet på augusti så var vi några stycken som hade en kräftskiva och det var supertrevligt. I början på denna höst kom min bästa vän hem från Australien i två veckor och det var så härligt att ha honom hemma den tiden. Jag mådde inte mitt bästa och få prata med honom face to face gjorde mig gott. För någon månad sen kom min systerdotter på besök en helg och passade även på att hjälpa mig fixa i köket (som för övrigt aldrig blir klart pga lathet). Jag har också varit på museum med min grupp från skolan och har njutit av hösten när vädret tillåtit.

Och nu i helgen, alltså igår lördag, firade jag Thanksgiving tillsammans med några vänner och familj. Det var supermysigt och är en sjukt fin tradition. Tycker verkligen Sverige borde anamma det. Mellan alla dessa händelser har jag pluggat, gjort tentor (och klarat dem!) och kollat på serier. Det har varit mitt liv denna höst. Livet går verkligen i perioder och jag längtar till lite mer frihet. Det kommer. Nu ser jag framåt mot jul och mys och familj <3

Hoppas ni haft en fin helg. Kom ihåg att ta hand om er själva också. Mitt i livet behöver man en paus också. Det ska jag påminna mig själv om.

Gillar

Kommentarer