Header

Jag börjar med att säga om du inte har sett Therese video, så gör det på en gång. Videon hittar ni här!

Igår publicerade Therese upp en video som har storhyllats på grund av det viktiga ämnet hon valde att ta upp, nämligen gromning. Den videon har fått mig att tänka till och säkert många andra också. Therese berättade om sina egna erfarenheter som började vid 14-15 av hennes ålder, och så gav hon även tips hur vi ungdomar kan undvika gromning. Jag har aldrig varit med om det och det är jag glad för.

Men det känns som om dagens ungdom har mer koll på sådana saker än barn för typ 10 år sen. Vilken såklart är väldigt bra. Jag tycker att föräldrar borde prata mer och sånt med sina barn, och visa dem den rätta vägen.

Jag tycker fler Youtubers/bloggare borde ta upp sånt och ta chansen att dem som kända personer kan nå ut till så pass mycket folk och göra en förändring på jorden!

Och till alla er som har varit med om något liknande kan alltid höra av er till bris!

Kärlek till dig Therese<3

#thereselindgren #dagenssamhälle #bris

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inte sponsrat

Hur mycket hudvårdsprodukter använder ni? Jag använder inte så mycket hudvårdsprodukter, och anledning till det är nog att jag som 15 åring inte har råd med att köpa dem dyraste och bästa produkterna. Just Cetaphil är inte så dyrt märke jämfört med andra, men Cetaphil har så otroligt många andra produkter som jag så gärna skulle vilja testa, och det är då det blir dyrt.

Cetaphil säljs oftast bara på apotek men kan även hittas i Åhlens oxå. Här är ett exempel på vart just produkten på bilden kan köpas ifrån. Sen är jag faktiskt inte så bra på andra hudvårdsmärken förutom typ apotekets egna märke "Aco" (eller?). Cetaphil är ju ett väldigt känt hudvårdsprodukts märke, och det sägs även att kändisar använder det. Så why not!?

Asså det är alltid lika svårt att avsluta ett inlägg, så, ja, BYE<3

#cetaphil #hudvård #intesponsrat

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inget samarbete

Jag ger mig själv cred att jag orkat lägga upp ett inlägg, och allt är tack vare min nya ryggsäck från Zalando. Det här är absolut inte ett samarbete eller något (i wish ahah), jag ville bara tipsa om den här väskan för att Zalando har otroligt fina OCH billiga väskor. Väskan kan ni hitta här, dock så ser jag nu att den är slutsåld (tyvärr). Men tro mig ni hittar säkert andra fina väskor! Dessutom så använde jag mig av bonusway! Så smidigt och bra. Klicka på länken här om ni inte redan har ett konto på bonusway!

Om man går över till hur min dag har sett ut, så var den som en helt vanlig skoldag. Jag kom hem, chillade lite och sen gick och tog en dusch. Hur har er dag sett ut?

XO<3

#zalando #väska

Likes

Comments

Asså guud, jag är så irriterad på mig själv. Först bestämmer jag mig för att börja blogga och lägger upp något inlägg då & då, och sen kan det gå någon månad innan det andra inlägget publiceras. Det kan betyda två saker, antingen är jag för lat, eller så har jag så tråkigt liv att jag inte har något att skriva om. Tipsa gärna mig om vad jag kan skriva om. Och jag ska från och med den här tiden försöka lägga upp minst ett inlägg om dagen! Jag hade också tänkt börja med musical.ly, så gå in och följ mig där! @samihahamdan

XOXO<3

Likes

Comments

Hej alla underbara personer!

Alla har säker varit med om något pinsamt och skämt ut sig någon gång. Det händer mig väldigt ofta kan jag säga, därför vill jag dela med mig om en pinsam sak som hänt mig. Lite som en storytime!

Jag vaknade upp en tidig morgon och skulle göra mig redo att åka till Helsingborg med syskon och vänner. Allt började bra, lite stressigt men vi hann med bussen och tåget, och vi var äntligen framme. Vi var på en jätte fin strand med massor av små kiosker som sålde glass och kalla drycker. Vi hängde där hela dagen och till slut var det dags att åka hem. Vi satte oss på tåget och jag "lekte" lite med en stressboll som jag gjort helt själv (en stor ballong med mjöl i). Jag antar att jag lekt med den för mycket eller så var den proppfylld med mjöl. Hur som helst så helt plötsligt så sprack den och all mjöl var på 1 sekund över hela mig. Och gissa vad, jag var helt svart klädd! Aaa men då syns väl inte mjölet, neej! Alla på tåget som kunde se satt och stirrade på mig, och mina otroligt snälla vänner satt och garvade åt mig (och hjälpte mig lite). Till slut fixade vi det, men jag var fortfarande lite mjölig!

Asså det var verkligen det pinsammaste som hänt mig i hela mitt liv. Kommentera gärna något pinsamt som hänt er.

Och till nästa gång ha det BÄST!

Likes

Comments

Halloj!

Jag är tillbaka med ännu ett nytt inlägg. Jag satt och funderade på vad jag kan skriva om, och blev så frustrerad av att inte ha några idéer! Då plingade det till i hjärnan och så fick jag idén om att skriva om "5 saker jag stör mig på".

1. När man gråter och är arg, och så kommer någon och frågar: "Gråter du?! Vad har hänt!??". Man bara, neeej jag gråter inte låt mig va och fråga sen, när jag lugnat ner mig liten!!

2. SMÅ SYSKON! När man har små syskon som aldrig lyssnar, bara stökar och skriker. Då kommer föräldrarna hem just när man blivit arg och skriker! Aaa rättvist är det ju.

3. När man är förkyld och hostan blir värre i skolan, men hemma kommer typ aldrig hostan!

4. När telefonen håller på att dö och laddaren är på andra sidan JORDEN, det är just då man sitter bekvämt och inte orkar att röra på sig!

5. När alla säger sist men inte minst!

Det var 5 av alla 100 tals saker jag stör mig på. Skriv gärna i kommentarerna vad ni stör er på som mest, så får ni ha det bra tills nästa gång!

Likes

Comments

God morgon!

Aaah, asså det är så trist att vara sjuk, man blir typ instängd på något sätt och så kan man inte göra något liksom än att ligga i soffa och få ta en massa tabletter. Och man missar en massa i skolan som man måste ta igen. VARFÖR SKA MAN ENS VA SJUK?

MEEN, så vaknade jag idag och såg de magiska. Vi har kommit så himla långt med renoveringen att det knappt finns mer att oroa sig över. Vi har äntligen fått våra fönster/dörrar som har varit ca 3 veckor försenade, någon vecka säger dem att glasen inte e färdig och andra gången säger dem att det är för trångt där vi bor då lastbilen inte kommer fram. Asså man blir så himla frustrerad av att höra sådana ursäkter, kunde dem inte ha sagt det innan eller!?!

Men nu så är alla 9 fönster/dörrar på plats och vi är jätte nöjda. På 60 cm väggarna mellan dörrarna funderar vi på att ha sten en att bara måla dem med vit färg, jätte tråkigt. Men vi har inte bestämt oss än och därför inte målat väggarna (plus väggarna ovanför dörrarna). Elen är inte heller fixad men det tänker vi inte fixa just nu, utan det finns annat som ska göras först.

Här får ni några bilder på hur det ser ut nu!

Likes

Comments

God eftermiddag på er! Ni vet den känslan man får när man håller på att bli sjuk, ont i huvudet, ögonen svider och man e lite förkyld. Det är jag just nu. Men vi ska inte glömma att det är fredag, den dagen man längtat efter hela veckan. Hur som helst ville jag bara uppdatera er lite nu när jag har tid.

Jag satt nyss och spanade in några tips på hur man får fler tittare på sin blogg, och tänkte dela med mig lite av dem av läst!

1. Använd kända hashtags (t.ex #tips #outfit #nouwoutfit #vegan osv.)

2. Skriv om något intressant

3. Ha en rubrik som kan tänkas vara mest sökt på google

4. Gör tävlingar eller sponsrade inlägg

Det här var några av dem jag läste, hoppas ni får någon nytta av dagens inlägg.

Puss på er!

#tips

Likes

Comments