Wow, nästan två månader sen jag skrev något här. Jag är verkligen värdelös!
Men det har dock hänt en hel del sen sist. Vi har varit och kollat på ett radhus för ungefär en månad sen och vi fick det. Så vi flyttar till Laröd den 1 november. Ska bli så himla skönt. Eliaz har precis börjat på en förskola ute i Laröd och har trivs som fisken i vattnet. Det känns riktigt bra, med tanke på vilken otur vi har haft med förskolor innan.

Nellie fyller hela 4 månader idag, stor tjej. Vi väntar nu på att bvc ska komma hit, de ska väga och äta idag och antar att de ska prata om "börja med smakprotioner."

Jag ska verkligen försöka skriva mer och oftare här men jag glömmer och har inte riktigt tid. Men ska verkligen försöka att uppdatera litegrann iallafall. Vi hörs!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här med blogglivet är nog inte riktigt jag ändå. Försöker hinna med att blogga men känns inte riktigt som jag hinner det, jag spenderar hellre den tiden tillsammans med mina barn. Vi är i fullgång hela dagarna och det känns skönt. Igår lekte Eliaz med sin bästa kompis Itzel. Och jag snackade skit med Charlott.. Väldigt trevligt hade vi.

Men nu sitter jag och försöker komma på vad vi ska göra på Eliaz födelsedag, han fyller ju år den 1 augusti. Har världens sämsta fantasi när det gäller barnkalas, vad tusan kan man göra för honom? :/ blöö.. Aja, vi kommer säkert på något riktigt bra.


Likes

Comments

Varför ska man behöva va så rädd och ha ont i magen för att man försöker göra rätt för sig? Jag vill bara det ska fungera och det gör de inte för tillfället. Är inte ute efter att bråka, bara att det ska fungera och att slippa va rädd när jag inte har Eliaz hos mig. Han är mitt allt och jag vill de bästa för honom, det är min skyldighet som mamma att se till att han har!
Och jag tänker göra vad som krävs, förhoppningsvis utan bråk!
Jag tänker inte bråka!

Likes

Comments

Om ni bara visste hur skönt de va att vakna upp i sin egen säng. Har så ont i ryggen efter sängarna på Öland. 😂 och jag som redan har dålig rygg, hehe!

Vi har iallafall haft de jättemysigt, känns som hela familjen är nöjd med semestern. Men nu känns det verkligen skönt att komma tillbaka till verkligheten igen. Idag ska jag dra ner till gymmet och fixa mitt gymkort så jag kan komma igång igen.
Idag ska jag börja äta bra mat, trött på allt onyttigt nu. NU ska min kropp komma tillbaka!

Aja, lägger upp bilder från helgen iallafall. Puss 😘

Likes

Comments

Som ni säkert förstår så är vi i fullgång på Öland. Har därför inte ens tänkt tanken på att blogga.. Umgås istället med min familj. Vi har de jättemysigt..
Kan skriva mer om resan när vi kommer hem imorgon. 💋

Likes

Comments

Nu är vi äntligen färdiga för kvällen. Lägenheten är totalt städad, tagit hand om all tvätt och väskorna är färdigpackade, bilen är lastad. NU är det dags att sova så vi kommer upp imorgon! 👍🏼

Btw, testade ljudboken av "kaninen som så gärna ville somna" idag, och den verkade fungera. Han somnade efter att vi lyssnat i 20 minuter. Förhoppningsvis var de pga sagan han somnade. Ska testa de igen, och hoppas på samma resultat! 😁

Men nu måste jag sova.. LOVE! 😍

Likes

Comments

Håller på att storstäda lägenheten, phu.. Jobbigt att springa mellan städning och barn, städning och barn. 😂 men det är så det är, bara att vänja sig.

Har städat hallen, och köket nu återstår bara Eliaz, Nellies, och vårt rum. Ja och vardagsrummet såklart, dock kommit halvvägs redan.. Toaletterna städade marcus igår, så dem slipper jag! 😜

Nehe nu måste jag fortsätta, sen är de dags att inhandla de sist inför Öland imorgon. Puss! 😘

Likes

Comments

Uppe med tuppen idag.
Har tvättetid idag så därför jag är vaken nu. Måste tvätta de kläder vi ska ha med oss imorgon när vi åker..

Skulle mest bara säga godmorgon, skriver ett längre inlägg senare. 😘

Likes

Comments

NU har jag äntligen kunnat sätta mig i soffan med min älskling. Varit i full gång idag, lämnade Eliaz hos mamma vid 3-4 tiden, sen körde jag hem min älskade lillasyster och sen stack jag och hämtade marcus på jobb så drog vi ut på Ikea för att köpa lite nya saker till lägenheten. När vi var färdiga där stack vi till Maxi för att handla hem lite mat och under tiden vi är där så ringer Eliaz och vill hem så vi kör ut och hämtar honom igen hos mamma, och nu sover han fint.. 😘

Jag ska också försöka sova nu snart, upp tidigt imorgon. Vi hörs sen.

Likes

Comments

Jag vet inte om ni kommer ihåg de inlägget jag skrev om en bok jag köpte åt Eliaz..? Den som skulle hjälpa föräldrar som har svårt att få sina barn att somna? Redan i de inlägget skrev jag att jag var väldigt skeptisk till om det skulle funka på Eliaz, och rätt hade jag. Den funkade inte alls, har testat boken vid ett par tillfällen nu för att säkerhetställa att den verkligen inte fungerade..
Den funkar säkert på andra barn, men inte på Eliaz!
Jag har tänkt att köpa den i ljudbok också, bara för att testa om de skulle funka. Jag tror inte de heller, MEN jag känner att jag måste testa allt!

Nu vet ni det iallafall, och jag kommer skriva när jag testat ljudboken också. Och för er som undrar vilken bok jag pratar om så heter den : "kaninen som så gärna ville somna"

😘😘😘

Likes

Comments