WORK

NY MUSIK

Alltsåååååå!!! Idag har det varit en bra dag för idag har Rihanna släppt en ny singel! Okej då, klockan är över midnatt nu så det var igår men ah.

Rihanna har ett album som hon kommer släppa vilken tid som helst. Förmodligen denna veckan som de ryktas om. För någon dag sedan la hon ut en bild på sig själv och skrev "Listening to ANTi" som albumet heter.

Onsdag den 27 januari (igår) släpptes första singeln "WORK" som gästas av Drake him self. My man. För er som ej vet så är jag torsk på Rihanna, Drake & The Weeknd. Lyssnat på dom så långt jag kan minnas. När The Weeknd bara var en random kille som la ut musikklipp på youtube. Samma sak med Drizzy. Riri har jag haft ögonen på sen Jay-Z upptäckte henne. Då var hon 15-16 år. Im a real stan.

Hur som helst. Låten är otroligt bra. Riktigt catchy. Haft den på repeat hela dagen. Den finns att köpa på iTunes och den finns att lyssna på för er som har TIDAL.

Sjukt att hon inte släppt albumet än haha. Nästa månad (snart) så startar hennes "ANTi WORLD TOUR" som gästas av The Weeknd och Big Sean. Gissa vem som ska dit??? ;)

Missa inte nya singeln som är #1 WORLDWIDE. På 90min. Amazeballz.

#ANTi #RIHANNA #DRAKE

Gillar

Kommentarer