SNEAK PEAK

Graviditet

Jag är ju inte riktigt färdig med allt i rummet men jag har kommit en bra bit. Men ville visa lite av vad som blivit i garderoben till min son. Valde ju att riva ut en av mina garderober för att göra en till honom, istället för att köpa en ny byrå som skulle ta upp plats i sovrummet. Jag vill försöka få så mycket yta kvar som möjligt då vi inte bor så stort. Och jag är så nöjd med den idéen då det blev bättre än tänkt och känns smidigare att ha kläder upphängda och framför en istället för i lådor.

Jag beställde hem 2 spotlights från Kjell & Company för 89kr, tre paket små klä hängare med 6st i varje för totalt 119kr, små lådor från IKEA för 59kr och flyttade på hyllplanen i garderoben och plötsligt var det en ny lyxig feeling och en helt ny garderob.

Allt jag behöver nu är att fylla den med mer grejer, haha.

Igår låg jag länge i mörkret och kollade in i hans garderob som lös och bara njöt. Hade spjälsängen framför och allt fokus var på hans grejer. Det lyste så mysigt och känslan i rummet var helt annorlunda. Snart är han här med oss... vår lilla prins.

Gillar

Kommentarer

P
P,
Wow, billigt och så himla mysigt 😊
IP: 82.99.3.229