I söndags var jag och Bella på en hundutställning. det var ganska nervöst och jag tror att jag var nervösare än Bella! det gick i alla fall superbra och hon var jätteduktig. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

idag har lilla Bella varit på hälsoundersökning. hon var en toppen hund, allt såg mycket fint ut och hon var perfekt i kroppen! kul att höra. den kostade ca. 300kr.
hon blev även sövd och dom tog bort hennes tandsten och tog bort 3 lösa mjölktänder. hon blev så himla fin i munnen! detta rekommenderas att göra på era hundar! kostar ca. 1200kr. sen är det bara att borsta tänderna några gånger i veckan med hundtandborste och hundtandkräm i en god smak så blir både hund och matte nöjd!

Likes

Comments

Då var matteprovet avklarat. det var ganska svårt 😁 skriver sen vad jag fick för betyg!

Likes

Comments

Första träningsveckan sket sig. nu ligger jag i soffan jätteförkyld! inte kul för 5 öre... jag får börja med träningen nästa vecka istället och då får jag ta igen allt jag har missat!
Nu har våran fys dragit igång med hockeyn. den missade jag också...
Aja, hoppas jag blir bra snart!

Likes

Comments

​Jag har bestämt nu att jag bara får äta godis på fredagar och lördagar. Istället för söt yoghurt så ska jag äta kvarg i tex. hallonsmak så de blir som yoghurt men nyttigare. Jag ska också äta grönsaker till varje måltid. I skolan ska jag äta mer mat och grönsaker istället för en massa smörgåsar. Nu hoppas jag att jag håller det här och att det inte bara blir ord och lite verkstad. Kombinera mat och träning tror jag blir superbra! 

Peppa mig gärna i kommentarerna och ni kan även gärna skriva förslag på fler övningar jag kan göra.

Likes

Comments

Detta är min kvällsmat idag. känner mig så nyttig och hälsosam. de känns väldigt bra och man blir motiverad att äta mer nyttigt, fast det inte är de godaste som finns!

Likes

Comments

Är det ett värt köp? 300:- för detta begagnade täcket till en väldigt röd fux ponny. Gjort av ull. ska man köpa? Kommentera!

Likes

Comments

Nu har jag lagt upp ett träningsschema som jag ska göra varje kväll ända till sommaren. Vilket datum vet jag inte exakt. Jag börjar idag! Jag ska ta en före och efter bild.

Detta ska jag göra varje kväll:

20 armhävningar

50 situps

30 benböj

20 tåhäv

30 rygglyft

30 sneda situps

30 kissande hunden

20 utfallssteg

Ni kan gilla inlägget om ni vill ha en video på hur man utför de olika övningarna.

~ För varje kommentar så gör jag 5st extra av varje ~

Likes

Comments

Där försvann hoppet om sommaren lika fort som den kom. de ska snöa nu konstant i flera dagar! jag är så less på all snö och nu vill jag bara att värmen ska komma. en halv meters snö fick jag plumsa i fram och tillbaka från skolan med lågsockar och uppvikta jeans. Kallt som F.A.N.

Likes

Comments

​Första matchen avgjord. Växjö tog hem den med 2-1. Skellefteå hade många fina chanser men de förbrukade inte dom väl. Men dom kan fortfarande vinna hela SM om dom taggar till sig ordentligt med anfallet, för Växjö hade riktigt bra försvar men inte lika bra anfall. Saik tog för lång tid på sig i defensiv zon med att få ut pucken i neutrala zonen. 

Vilket lag hejar du på och vilket tror du vinner? 

Jag hoppas att Skellefteå vinner, men Växjö kan kanske vinna om dom fortsätter såhär.

Likes

Comments