Alltid lika svårt att starta ett inlägg, bilderna är lätta att välja, men vad ska man öppna med? (bikini från SS17 kollektion, tillgänglig på hemsidan)

Veckan har börjat bra med planering och design inför sista sample rundan. Nu sitter färger och mönster på plats och alla justeringar är gjorda. Snart dags att lägga order! Så spännande men så mycket lättare att gå in i kollektion 2. Mer insatt på hur saker funkar och jag har lärt mig så mycket mer om vem jag är och vart jag vill vara i företaget. Designen kommer att bli mer nedtonad till SS18, men behåller fortfarande det sömnlösa och alla kommer att ha dubbelt tyg. Materialet är lika mjukt och följsamt som tidigare så bara färger och mönster som fått en förändring. Mer "nature"... bas är key!


Hoppas att ni får en toppen vecka, och kika gärna in på www.saltochsand.com då vi har 50%

på resterande lager innan nya kollektionen släpper i Mars!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen Måndag igen, ny vecka, nya tag! Bjuder på lite smygbilder på kommande kollektion, seamless one piece med snörning i ryggen. Mycket små fix kvar med SS18, men det börjar bli dags snart! Hoppas att ni har en fin start på veckan så hörs vi senare!

Likes

Comments

Hallå!

Äntligen kan jag visa er bilder från vår fotografering i Tisdags. Hur underbara bilder? Jag är sååå nöjd!

Min fotograf: Sara Nyström (@ljusochskuggor) på instagram. Ni hittar fler bilder på hemsidan under LookBook (https://www.saltochsand.com/lookbook-ss2017)

Modell: Vackra Elena, ni hittar henne på instagram (@elenakokkali)

Nu ska jag fortsätta jobba lite, kram!

Likes

Comments

Härlig nationaldag på er alla!

Min dag startade på allra bästa sätt kl 07.30 tillsammans med två pärlor vid sveavägen. Fotografen Sara Nyström och vår vackra modell Elena mötte mig vid Vanadisbadet för en fotografering. Och vilket underbart väder det blev! Super blå himmel och massor av sol. Tur var det då Elena fick plaska i poolen och stå i skuggan.

Men ååh så bra bilder det blev! Hur allt blev får ni se i veckan. Glöm inte att kika in på Instagram och på hemsidan!


Kram!

Likes

Comments

Välkomna till min blogg för Salt & Sand, ett företag som jag i ett års tid planerat och nu kan jag äntligen börja berätta lite om oss! Under Februari 2016 satt jag fast i det klassiska hjulet med noll energi och passion. Jag har alltid varit en tänkare och började då att fundera på vad jag vill göra med resten av mitt liv, varför inte starta eget? Men vad ska man driva, och hur gör man?

Jag la många projekt på bordet och började sortera bland allt för att se vilket som skulle kunna bli Sveriges nästa "HIT". Vad saknar vi här? Vad har kvinnor i andra länder som vi saknar? Badkläder med bra passform. Efter att ha letat mig blind på bloggar, Instagram och hemsidor så kom jag på den briljanta idén till att skapa ett bikiniföretag för oss i det lilla landet lagom. Det kanske inte är lika varmt och finns lika mycket sol här som i Australien (som för övligt är grymma på att designa badkläder) men visst har vi underbar svensk sommar med skärgårdar och sommarstugor, visst åker vi utomlands, badar i badtunna på vintern, vi går på spa och bastar i fjällen. Sverige är otroligt duktiga på att köpa badkläder! 

Under April 2017 kommer jag att Lansera mitt märke och innan dess kommer ni att få se lite behind the scenes bilder på kollektioner och en och annan smygbild! Hemsidan kommer jag att länka till under Mars, då kan ni gå in och lägga till mailadress för att få 10% i lanserings erbjudande! Bra va?

Så länge, stray awesome.


Likes

Comments

@saltochsand