Lite bilder från en härlig sommar

Bild 1 & Bild 2: Utvilad från en vecka i Halmstad. Påväg till en shoppingdag i ullared med ett snabbstopp hemma hos familjen !

Bild 1: Vackra rosor i Båstad Bild 2: Ett nytt sample inför Salt & Sand SS2020

Bild 1: En heldag i Torekov med mannen min Bild 2: Båstad

Bild 1: Båstad Bild 2: En somrig outfit, klänning H&M, skor Adidas, skärp Gina Tricot

Gillar

Kommentarer

By Malene Birger & Chunky sneakers

Innehåller affiliate-länkar

Hej alla fina! Min lill-lördag bjuder på tonvis av plugg och jobb, jag ska läsa några kapitel i boken (organisation-och ledarskapsanalys av Blomberg), sen ska jag läsa en text inför vårt seminarium och sammanställa en sammanfattning till vårt gruppmoment på Fredag. Utöver det ska jag packa och skicka lite badkläder till kunder och en ny Återförsäljare nere i Halmstad, hon kommer att köra försäljning på plats med en smidig IZettle dosa! Så finns det någon härlig läsare som behöver badkläder inför vinterns resor - kontakta oss på Kontakt@saltochsand.se/eller skriv i kommentarsfältet så ger jag er hennes uppgifter och vart ni hittar henne så kan ni både testa badkläder och köpa på plats!

Nu ska jag dyka ner i plugget igen, fortsatt trevlig Onsdag! Kramar!

Gillar

Kommentarer

More samples for 2020

Alltså hörrni, hur snygga är dessa samples inför nästa års kollektion? Fick hem de sista proverna igår och har spenderat hela dagen till att testa alla en sista gång för små fix innan kollektionen beställs. Nu ska jag bara sätta mig ner och planera vilka set/baddräkter som ska ha vilken färg/mönster osv. Nya kollektionen kommer att finnas på hemsidan för "pree-orders" i April (leverans av badkläder sker då i samband med lansering för alla andra - men du som förbeställt har större chans att få dina favoriter då vi endast köper in i begränsad upplaga! När allt sålt slut så är det slut). Vi kommer även att ha ett erbjudande via Mecenat där alla studenter får 20% på nya kollektionen samt en möjlighet att förbeställa och få hem sina badkläder 3 veckor innan lansering.

Såå taggad på att få visa er alla olika modeller och färger! Det kommer komma lite smygbilder ibland, så håll utkik! Kramis!

Gillar

Kommentarer