Alltså wow!!!! Nu är boken här!
Jag är mållös. Vilket fantastiskt arbete vi faktiskt har gjort. Jag är riktigt stolt, om jag själv får säga så! Den är så himla fin. Att dessutom veta att pengarna går till en bra sak, till Min Stora Dag. Det är underbart!

Hit me up om ni är intresserade ;)

​Kram Salma 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 16 Readers

Likes

Comments

Jag blir så ledsen. Som jag skrev i förra inlägget hade jag bokat tid på ögonmottagningen men att jag fick tid hos en doktor jag aldrig haft förut. Idag ringde jag upp och frågade varför jag fått en annan doktor än vad jag brukar ha och får då reda på att min doktor har slutat... jag blir så ledsen för han var verkligen en bra doktor. En av dem bästa jag har haft. Det är synd att de som verkligen är bra på sitt jobb, nästintill alltid slutar. I det hör fallet har jag ingen aning om varför han slutade. Om han slutade att vara doktor eller om han bara slutade i Västerås. Önskar jag kunde fått ett brev eller nånting får han berättade han slutar. Jag förstår att han har många patienter men ett enkelt brev, kunde inte ha varit så svårt!

Stod i skolan och grät efter jag fick reda på det. Det var nog mycket som släppte då. Många känslor bara rann av mig. Det är så mycket i skolan just nu så jag vet inte var jag ska ta vägen. Det var nog en blandning av allt. Vill bara fly för en stund. Dock vet jag att det inte hjälper. Det går inte att sopa sina problem under mattan. Det är bara att bita i det sura äpplet och göra det ändå. Jag ska kämpa. Snart sportlov!

​Kram Salma 

  • 22 Readers

Likes

Comments

Vaknade kl 8 imorse och såg att min första lektion var inställd. Det var verkligen så skönt att bara så somna om för någon timme. Började då istället 11.50 och sen slutade jag runt 14. Det blev en skön dag, dock rätt jobbig för jag har börjat bli sjuk.. känns sådär. Det är inget jag har tid med just nu!! Var på en väldigt inspirerande föreläsning om en kvinna som har 5 auto-immuna sjukdomar och hennes resa genom dessa sjukdomar. Också om hur hon har valt att de inte får begränsa henne.

På tal om sjukdomar. Idag tänkte jag för en gång skull ta tag i att ringa två samtal till sjukhuset. Ett till ögonmottagningen och ett till reumatologen. Eller såhär var det. Först loggade jag in på mina vårdkontakter för att jag kan boka tid till ögonmottagningen därifrån. Så det gjorde jag. Jag skrev vilken doktor jag vill träffa osv. Efter två timmar har jag fått svar. Jag fick en tid den 20 februari hos en helt annan doktor. På riktigt, jag blir faktiskt väldigt frustrerad att de inte kan läsa vilken läkare jag har bett om att få komma till. Åtminstone skulle de har skrivit varför jag fick komma till en annan. Jag har alltid en och samma läkare och det står väl ändå i min journal och då ska jag inte bli inbokad hos en annan?! Nej, jag tycker bara det är fel. Välkommen till vuxenvärlden!
När jag såg detta tänkte jag att jag får väl ringa till dem. Så jag gör det men då har de inga telefontider... varför ska det krångla när jag väl tar tag i saken? Blir arg!!!

Mitt andra samtal som jag gjorde idag var till reumatologen. Jag har haft väldigt ont i ryggen och nacken under senaste månaderna. Nu har jag fått nog och vill få hjälp. Så jag tog modet till att ringa till dem för en tid. Då får jag höra att min reumatolog på vuxenavdelningen har slutat? Att jag inte ens får veta det? Känns som att jag kunde ha fått hem ett brev ändå? Blir bara irriterad. Nu har jag fått en tid hos en annan så får väl hoppas det blir bra då... jag vill bara gå tillbaka till barnavdelningen, där jag hör hemma. Jag vill vara på en avdelning där sjukhuspersonalen faktiskt bryr sig om mig. Saknar alla där så himla mycket!

​Kram Salma 

  • 29 Readers

Likes

Comments

Nu är äntligen denna jobbhelg över! Verkligen så skönt att få komma hem och veta att nu är jag ledig på två veckor. Det har gått bra att jobba den här helgen, visst det har varit lite segt men det är pengar iallafall ;)

Kommande vecka blir väl en vanlig skolvecka. Imorgon, måndag ska vi till Stockholm med skolan. Vi ska på museum och besöka SVT. Kommer bli kul, hoppas jag. På tisdag har jag och Elsa anmält oss på en skrivarkurs eller vad vi nu kan kalla det haha. Vet inte riktigt vad vi ska göra där men någonting kan man alltid skriva. Det kommer bli spännande!

Får inte glömma att det är alla hjärtans dag på onsdag också haha ni kommer hitta mig ensam i sängen med choklad och serier ;) nej men det är en fin tradition

Nu blir det soffhäng resten av denna kväll!

​Kram Salma 

  • 44 Readers

Likes

Comments

Då var denna fredag över men har haft en bra fredag så ska inte klaga. Först och främst var jag i skolan och fick tillbaka ett prov vi gjorde förra veckan. Fick ett C på det provet!! Det hade jag inte förväntat mig. Dock när jag fick tillbaka provet och vi gick igenom det såg jag massor med slarvfel vilket är riktigt irriterande..
Mellan 9.30-11.40 hade vi håltimme, som vi förövrigt har varje fredag. Då iaf passade vi på att åka ned på stan för att lämna in boken!!!!! Hur sjukt? Den är verkligen klar nu! Vad ska vi nu jobba med. Vill inte riktigt släppa att den faktiskt är klar. Hit me up om ni vill köpa en ;) 149kr varav 15% går till Min Stora Dag!!

Efter skolan åkte jag och hämtade min balklänning. Längtar så mycket till balen. Fick även lite kvalitetstid med min faster i Västerås! Kom hem runt halv fem och gick direkt till sängen för att vila. Somna på stört och sov ända till kl sju hehe

Nu på kvällen har jag och mamma ätit tacos och kollar på talang. Bara tagit det lugnt och slappt. Nu ska jag sova för imorgon blir det jobb

Godnatt <3

​Kram Salma 

  • 71 Readers

Likes

Comments

Snacka om att återigen vara frånvarande haha har inte haft något att skriva! Eller ja, egentligen har jag två saker jag vill berätta men tänker hålla det hemligt ett tag till. Det är två väldigt roliga saker som kommer hända framöver men ni får veta senare, i promise!

I onsdags var jag ledig. Har pluggat och haft fotbollsträning. En skön dag blev det. Fotbollsträningen gick sådär faktiskt... har så ont i knäna. Är trött på att ha ont hela tiden.

Idag, torsdag, är en lång dag. Skola, möte och återigen till skolan. Efter skolan åkte jag och Johanna till Elsa eller ja, till Elsas jobb. Där satt vi i tre timmar och gjorde klart boken! Vad sjukt att den faktiskt är klar nu. Kunde knappt tro att den faktiskt skulle bli klar!

Imorgon är det fredag igen!! Ska på möte, skräll. Hämta balklänningen och sen sooovaaa! För i helgen väntar jobb.

Puss

​Kram Salma 

  • 74 Readers

Likes

Comments