Ja idag är en såndär underbar dag med träningsvärk! Rumpan och benen känner man av ordentligt.. Gott, då känner man att man lyckats med det man försökte åstakomma igår på gymmet. :D

Tränade men Hanna på fitness24seven igårkväll, superkul och trevligt som vanligt, trotts svett och i slutet rätt skakiga ben. Är så glad att jag kommit igång ordentligt och är verkligen supertaggad. Beställt mig en ny mp3 dessutom, så det blir lite roligare dom dagarna man kommer få träna själv. :)

Blev en del shopping igår utöver det, konstaterade att jag behövde utöka min träningsgarderob och det gör man ju som bäst under rean. Blev en del skojigt faktiskt, lite linnen, sportbhar m.m.

Så har jag ju fått fast schema på jobbet! Känns toppen och veta att jag garanterat får iaf vissa dagar i veckan och inte behöver vara orolig för att ingen ska ringa in mig. :D Gäller bara att få tid för lite fotningar också, men det ska vi allt lyckas klämma in emellan.

Snart dags för en ny planerad fotning iaf. Känns jättekul!Missa heller inte och gå in och shoppa hos mina underbara sponsorer: www.gomdajuveler.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då vill jag bara skriva och berätta att mina underbara sponsorer har en alldeles toppen rea på massor med fina kläder just nu så missa absolut inte och gå in och shoppa! Har fått sponsor paket ifrån dom precis en söt klänning, bild kommer att komma upp inom kort.

Så ringde dem från ett av mina jobb nu i morse, ser ut som om jag eventuellt kommer att få schema nu, vore ju toppen bra det! Kanon kul när man kan få möjlighet att planera lite mer och boka in saker utan att vara rädd för att det ska krocka med jobb. :)

Som jag skrev igår så var jag ju på gymmet med goa Hanna, och träningsvärken kom idag som förutspått. :p Känns kanonbra. :D Tänkte passa på idag och ta lite före bilder så jag har något att jämföra med om ett par månader, blir både spännande och kul. :D Hejjjja Miiig. :D hahahahaha


Gammal bild men den var lite kul och slänga in ändå. :D

Likes

Comments

Ja då har det varit tisdag idag.. :) Hänt en heldel kul idag. :) Dels så har jag fått veta vad jag får i lön, vilket var mer än jag räknat med och det är ju alltid kul när det går åt det hållet. Så har jag varit på gymmet med min goa vän Hanna, kommer kännas underbart i ben och rumpa imorgon. :p

Så är det dessutom fotning imorgon vilket också kommer att bli kanon kul. :D

​Glöm inte heller och gå in och shoppa en massa kanonfina kläder hos mina sponsorer: www.gomdajuveler.se


Likes

Comments

Ja precis som det står. Känns som om allt plötsligt har börjat ordna upp sig. Hittat ett jobb där jag trivs, jobbar t.o.m en del helger och det känns helt okej. Så nu blir det till och pussla in fotningarna mellan arbetspassen men det blir inga problem. Nya fotningar planerade redan på måndag för då råkar jag vara ledig. Wiiieee!! Ska bli så kul!!!

Missa heller inte och gå in och shoppa hos www.gomdajuveler.se Finns så himla mycket snyggt på deras sida just nu! Så passa på!!!


Likes

Comments

Har ofta fått höra att jag är SÅÅÅ smal och att jag behöver äta mer, tro mig det har ingen effekt, kan äta som en häst men går ändå inte upp i vikt. Det roliga är dock att människor verkar tycka att det är helt okej att säga till någon att den är för smal och behöver äta, men det är ju absolut inte okej att säga till någon att den är fet och behöver banta. En underviktig person som har svårt att gå upp i vikt kan ta precis lika illa vid sig som en som behöver gå ner.

Och alla bilder på alla sociala medier där det står att tjejer ska ha kurvor, bara hundar gillar ben m.m. Tänk om man la ut exempelvis: (Tänk på vad du äter, ingen vill ha en flodhäst) Då skulle folk reagera och tycka att herregud så kan man ju inte skriva!

Poängen med detta inlägg är alltså, att lika lite som många inte vill höra att dom är feta vill inte andra höra att dom är för smala. Och låt inte media styra våran uppfattning om vad som är vackert eller inte! Acceptera det faktum att vi är olika och att det är något som gör oss unika och vackra oavsett vad vi väger.
​Missa heller inte och gå in och shoppa hos mina underbara sponsorer: www.gomdajuveler.se

Likes

Comments

Jag har valt att göra ett inlägg där jag lägger ut mina personliga favoriter när det kommer till alla mina modellbilder. Så varsågoda här kommer dom:

Tagna utav Anders.

Tagen utav Gunnar

Tagen utav Ivan


Tagen utav Jonas


Tagen utav JörgenTagen utav Lasse


Tagen utav Mattias


Tagen utav Mikael


Tagen utav Pelle


Tagna utav NiklasTagen utav Torgny


​Bilderna kommer inte i någon särskild ordning nu utan bara plockat utav dem jag gillar bäst. Fler bilder är dessutom på väg då jag gjort flera fotningar det senaste. Så passa på och följa så att ni inte missar nått kul.

Missa heller inte och shoppa hos mina underbara sponsorer; www.gomdajuveler.se


Likes

Comments

Igår firades Halloween i Frändefors. Sydde en egen Posion Ivy från Batman dräkt, blev faktiskt riktigt nöjd. :) Kommer att göra en plåtning i den dräkten också så det får ni ju inte missa. :D

Här är iaf en egen bild på outfiten från igår. :)


Missa heller inte att gå in och shoppa hos mina underbara sponsorer: www.gomdajuveler.se

Likes

Comments

​Fick en supersöt topp ifrån mina sponsorer www.gomdajuveler.se blir supergullig ihop med ett par svarta leggings. :)

Sen har det blivit en del shopping av hästgrejer det senaste. Köpt mig lite nya grimmor och en longerlina för nu har han äntligen anlänt min lilla unghäst. Lukas heter han och är korsning: Nordsvensk och Fjording. (Bilder kommer).  Jättesöt och go, nykastrerad liten kille på 3år, en riktig gossegris. ^^

Blev ett snabbt köp då han inte kunde vara kvar på stället där han stod, för han var jobbig att hantera då han ville slåss med de andra hästarna och verkligen bossade runt i hagen. Tyckte att det var synd på en så ung häst, så tog hem honom och presenterade honom för mina två äldre damer. Gick kanonfint, han fick snällt lov och lyssna på dom två "sur-tanterna" och nu börjar det gå bättre och bättre i hagen. Han har blivit mycket lugnare sen han inte lägre måste jaga och bråka med några andra hästar.

Han var helt ohanterad när han kom, hade endast haft grimma på sig och hade varit riktigt jobbig och leda på det andra stället så det hade inte blivit mycket gjort. Han brukade ta fullfart och springa, knö, rycka och bråka tydligen. Idag går han MYCKET bättre i både grimma och grimskaft, går snällt brevid en och kan utan problem stanna och vänta på att man exempelvis ska öppna staketet i hagen m.m. Klarar och gå längre och längre från hästkompisarna i hagen och är riktigt rolig att greja med då han är en väldigt positiv och lättlärd häst. (Såhär långt iaf). Tar det i en lugn takt som passar oss båda, vill ju inte skrämma honom utan det får ta den tid det tar. :)

Likes

Comments

Ja här kommer nu alla bilderna från min senaste plåtning med Pelle. Var en kort och kul session både ihop med en av mina hästar (Fanny) och på ett havrefält. :) Ett par av bilderna har jag tidigare publicerat på Facebook, men långt från alla, så nu kommer dom här allihopa.

Sen vill jag också passa på och skriva det att missa inte och gå in och shoppa loss hos: http://gomdajuveler.se/Products kanonfina saker för bra priser!!

Likes

Comments