Stressad över att inte ha något att stressa över | YOGA

(Söt outfit jag hade va? Vita skor och fin vit klänning, såg superfräscht ut nu när jag blivit lite brun!)
Igår satt jag vid datorn och tänkte njuta av att bara koppla av, då jag är klar med allt skolarbete, har inga fler inlämningar! Jätteskönt. Eller? Jag kunde inte slappna av det minsta, jag försökte mysa i köket med min favorityoutuber på datorn men det gick inte, jag blev så rastlös, samtidigt som jag inte orkade göra något annat för hela förmiddagen var jag drabbad av djävulens mensvärk.
Är så van vid att alltid ha något att jobba på, något som måste in, men itslearnings fil med uppgifter är tom. Och det stressar mig. Allt inför balen är också ordnat, och allt inför studenten. Allt är klart. Bara sådär. Jag bara går och väntar nu.
Iallafall så stack jag till stan på eftermiddagen och solade solarium med Elin (som fick en väldigt rolig bränna) och sen gick vi runt på lite affärer innan hon drog hem. Själv gick jag till House of Melker och hade en mysig dejt med mig själv med te och hallon-smulpaj med vaniljsås. Det kändes välbehövligt. Efter det åkte jag iväg till Friskis för att gå på mitt första yogapass och jag älskade det. Lite flummigt, det ska medges, när man skulle se in i sig själv och släppa alla tankar och självklart så, när någon säger åt mig att släppa alla tankar då börjar alla mina tankar såklart bara flyga runt i huvudet på mig som ilskna flugor, men men. Det svåraste var nog andningen, man skulle andas så långsamt så jag blev nästan blå på grund av bristen på syre. Inte alls avslappnande. Så körde i min egen takt till slut för poängen var ju att slappna av. Men ett tag lyckades jag faktiskt, kanske inte släppa taget om tankarna men, inte bry mig. Och det kändes fridfullt. Allt som allt så tyckte jag det var jättekul och vill definitivt dit igen.

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229