Smoothie Chill

Usch vilken grå dag! Så fort jag kom hem blev det att göra smoothie med så mycket gott jag kunde hitta (banan, blåbär, jordgubb, hallon, mango, honung och florsocker) och dra på mig mina underbara mysiga byxor från Odd Molly (hittade på rea för något år sedan och det är fortfarande ett av mina absoluta favoritplagg) som jag alltid känner mig så fin i, trivs så extra bra med mig själv när jag har dom på mig? Och för det mesta är det aldrig någon som ser, de är som mina magiska feel-good-alone-byxor.
Har varit i skolan och pluggat inför ekonomiprovet som vi har imorgon (ska plugga mer ikväll) samt förberett mitt tal i svenska nationella som också är imorgon. Hatar tal, men what to do. Tur att man har en fin klass så man inte spyr av nervositet.
Planen var att jag skulle gymma idag, men när det väl gällde så orkade jag bara inte. Jag ville verkligen inte träna idag. Så jag sket i det. Solade solarium och sen blev det raka vägen hem. För ibland orkar man inte, både kropp och huvud skrek nej, så jag lyssnade. Ska snart laga mat till systrarna, och sen trycka i mig kexchoklad. Man får ha sådana dagar, särskilt nu i slutspurten innan studenten. Det behövs.

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229