Pannkaksångest | I don't deserve him

Alltså, det här med att jag har världens finaste pojkvän? Känner att jag behöver ventilera lite nu.
Dagen började med att jag gick upp tillsammans med Marcus vid 06:00 för jag hade en körlektion som började 07:00 så passade på att åka med honom när han skulle till jobbet. Körlektionen gick bra, och efter det skulle jag vara produktiv och gå till gymmet där jag körde ett styrkepass efter träningsschema. Sen åkte jag hem till Marcus och kom tillbaka hit innan lunchtid, så gjorde lite äggröra och satte på tvn. Efter ett tag känner jag hur ögonen börjar gå ihop på mig, så stängde av tvn och skulle "blunda lite". Vaknar nästan 5 timmar senare av att Marcus kommit hem och han frågar när jag tänkt äta mat. Och så brast det för mig. När Marcus gick in i köket sprang jag in på toaletten där jag direkt började gråta. Varför? För jag kände mig så dålig som råkat somna. Jag hade planerat att vara duktig idag, och jag hade pratat om att jag var sugen på pannkakor och jag skulle steka dem. Men jag vet inte, något hände och jag blev så upprörd över att jag inte hunnit steka de där dumma pannkakorna innan Marcus kom hem så jag satte mig i duschen och grät över att jag var sämst i världen. På grund pannkakor. Det blev pannkaka av alltihop för mig, bokstavligt talat. Jag satt där på badrumsgolvet och ville vara ifred och den ena ångesttanken efter den andra for igenom huvudet. Nu i efterhand skäms jag lite, för det är ju så löjligt. Men när det händer så händer det och det är bara att vänta ut. Marcus knackade på dörren och sa lite saker men jag lyssnade inte så mycket utan "Mm"-ade bara och så försvann han. När jag kom ut hade jag lugnat ner mig, och Marcus var inte hemma. Jag gick in i vardagsrummet och där på sängen låg den här lappen.

"Har åkt och tvättat bilen, finns pannkakor i kylskåpet ❤️"

Kan ni gissa vad som hände? Japp, jag började gråta igen. Marcus har alltså jobbat hela dagen sen klockan 7, han kommer hem och där ligger jag i sängen på jättekonstigt humör och så försvinner jag in i badrummet och duschar i över en timme. Så han ställer sig och blandar ihop pannkakssmeten och steker pannkakor. Mitt hjärta värkte av kärlek och dåligt samvete. Jag åt pannkakor med honung, marmelad och oboy pulver medan tårar rann ner för kinderna. Om någon skulle sett mig skulle det förmodligen varit en verkligt knepig syn. Herregud. Jag diskade och bytte skräppåse iallafall, men har fortfarande dåligt samvete. Ska pussa honom så mycket när han kommer tillbaka.
Vet inte vad jag gjort för att förtjäna min fina Marcus, börjar gråta här och nu av tacksamhet. Det är en känslig dag idag helt enkelt.
Ska gosa lite med hamstern Dumbo nu<3

  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229