Never enough sleep

​(Bilder från tumblr som jag är smått förälskad i)

​Hörrni. Detta med sömn. Den krånglar verkligen till det för mig. Jag sover och sover ​och sover ​men blir aldrig utvilad. Igår somnade jag vid 23 och sov först till 06:30 då Marcus ringde mig för han hade glömt någon nyckel, så jag var vaken i kanske tio minuter, han fick sin nyckel, och jag somnade om för skulle inte upp förrän klockan 09:00. ​Vet ni ​vad klockan var när jag vaknade? Jag vaknade ​15:04. ​Jag hann ​precis ​sluta ögonen i morse och ​poff ​så har hela dagen bara försvunnit. Jag missade skolan, jag hade inte ätit frukost, jag hade inte ätit lunch, bara sov igenom allting som en björn i sitt ide. Och jag var inte det minsta utvilad. Jag var tvungen att hämta min lillasyster från fritids dock så jag kunde åtminstone väldigt segt ta mig upp och skynda till bussen till Skattkärr (jag var på Kronoparken hemma hos Marcus). Nu sitter jag hemma och gör allt i min makt för att inte somna. Men det är svårt, måste hålla mig sittande så kan inte ligga i soffan och se på teve eller något, då somnar jag direkt. Trots att jag det här dygnet har sovit 14 timmar, alltså detta kan väl omöjligt vara normalt? Jag menar, jag är trött hela hela tiden. På riktigt, mina ögon svider alltid och mitt huvud är ständigt tungt, som om min hjärna är fylld med flummiga tjocka moln. Sist jag ​minns ​att jag kände mig riktigt vaken och klartänkt var på nyårsafton då jag rökte en cigarill och fick en nikotinkick, innebär detta att jag borde skaffa ett förråd med nikotinplåster? Det vill jag ju inte. Jag har börjat träna varje vecka men inte ens det verkar jag bli piggare av. Jag är så orkeslös jämnt, börjar bli riktigt trött på att vara trött. 

Jaja, förhoppningsvis blir det bättre. Nån gång. En till grej som hände idag var att när jag och trollet kommit hem så ringde hemtelefonen, och som vanligt svarade jag "Hej det är Sallie", och ​vet ni ​vad personen i andra änden sa????

"Ja, heej, jag kommer från de hörselskadades riksförbund, jag hör att du är under 18 år så har du möjligtvis mamma eller pappa hemma?". Under 18 år. ​Jag hör att du är under 18 år. ​Jag fyller hela ​20 år ​om en ynka månad??? Jag vet att jag har en ganska ljus röst men neej, allvarligt talat, det var inte kul. Och jag ville ju inte skapa någon pinsam stämning heller så jag pep tillbaka ett "Nej" och hon lade på. Aja, Alisa var väldigt road iallafall.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229