Mina kakor

Snart ses vi. Bara jag blir klar med sommarskolan. Egentligen pågår sommarskolan till 7 juli, men eftersom jag fyller år då och vill fira min födelsedag tillsammans med de här sötnötarna i Ryssland så har jag lyckats få lärarna här att flytta min prövning så att jag får göra den tidigare! Jag kommer få jobba jättehårt och klämma in mycket extra timmar för att få ihop det, men det kommer att vara så värt det när allt är klart!

Jag har dock redan valt en lite för tjock bok i engelskan som jag ska läsa på mindre än en vecka, men kunde inte låta bli. "The Book Thief" av Markus Zusak, jag läste den på svenska i högstadiet dock så det ska inte vara så svårt att kastas in i den igen, för det är helt klart en av de bästa böcker jag läst.

Anledningen till att jag är på sommarskola är för att jag missade mer eller mindre hela sista terminen i tvåan, så för att få min gymnasieexamen måste jag läsa upp engelskan och svenskan som jag missade, trots att jag klarade av ämnena i trean (Eftersom kurserna igenom åren inte innehåller exakt samma saker).

Men nu kör vi, med småbröder, pappa och bonusmamma som mina kakor! Heja mig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229