Lilla tiger

Idag har vi varit på Sundsta då Per och Alisa sprang Stadsloppet och Maria sprang miniloppet. Här förbereder Per vårt lilla troll inför hennes andra minilopp med att sätta upp en tofs.

Trollet var jätteduktig och sprang nästan hela tiden runt Sundstatjärn. Jag sprang efter och hejade på, men flera gånger sprang hon ifrån mig! När vi kom tillbaka till filten låg hon utslagen ett tag i gräset innan hon högg in på saft och glass som hon fått vid mållinjen.

Efter att hon återhämtat sig var det dags att bli ansiktsmålad – Maria ville vara en tiger. Världens sötaste tiger blev hon.

Till sist fick trollet (förlåt, tigern) lust att bada, så medan hon sprang omkring i vattnet satt jag i gräset och tittade på. Sen kom Carro och höll mig sällskap också<3
Det har varit en riktigt bra dag, men när vi kom hem somnade jag pladask. Vaknade nio på kvällen (för snart två timmar sedan), så har duschat och ätit men skulle nog kunna gå och sova igen. Är så trött. Imorgon ska hela familjen till Bärön, så ska försöka få så mycket sömn som möjligt!

  • Nära Skattkärr

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229