Lazy Day


(GIFs från tumblr)

Sitter här vid köksbordet och är helt slut. Har egentligen inte gjort något idag, ändå är huvudet hur tungt som helst. Kanske är just därför förresten? Jag borde har gått upp tidigare och varit mer produktiv. Men men! Använder det uttrycket ganska ofta har jag märkt. "Men men!" Det är väl lite så jag ser på livet antar jag. "Jag har ont i huvudet, men men! Så kan det vara" "Oj nej nu försov jag mig, men men! Inget att göra åt" Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Beror väl på antar jag. Jag har ändrat stilen på rubrikerna på bloggen, störde mig på att de inte var så tydliga, så mer eller mindre bytte plats på rubrik och underrubrik som ni kan se. Tydliga versaler uppe och vanlig skrivstil där nere. Passar mycket bättre!

Jag sitter uppe och väntar på att mamma ska komma hem, hon har varit i Göteborg med sin kompis så vi tre döttrar har haft huset för oss själva hela dagen - Kan inte påstå att vi utnyttjade detta faktum speciellt mycket. Ska dock diska kastrullen jag lagade soppa i förut till lunch, det är väl det jag lyckats lata mig med antar jag. Plus att jag kom upp ur sängen vid 12-tiden. "Jag är bäst på att leka, Alisa är bäst på att sitta med datorn och Sallie är bäst på att sova" säger vår yngsta familjemedlem Maria ("Trollet").

Nej, nu ska jag sätta igång och fixa med disken och sedan skriva lite på en inlämning i skrivkursen och kanske hinna plugga lite inför ekonomi-provet som kommer till veckan (och folk tror att teaterlinjen bara leker???). Ha det gött!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229