En midsommar

Glad midsommar! Jag kom upp väldigt sent då jag låg och drog mig väldigt länge inne i stugan, var så skönt att inte ha någon tid att passa! Men när jag väl kom ut så hjälpte jag till med att rensa jordgubbarna och så såg vi en liten ödla på trappan.

Har skypat med pappa och Phillip också! Min lillebror är så konstig, han har sommarlov, och vad gör han? Löser matteuppgifter! Inte klok. Och han säger att "det är intressant?" Oh well. Jag kommer aldrig förstå.

Ja. Jag blev extremt mätt.

Till sist så har jag läst lite i boken som ska vara klar till på måndag i engelskan och gjort klart en powerpoint inför ett muntligt tal som jag också har på måndag! Eftersom jag måste bli klar på två veckor istället för tre har jag verkligen inte råd att slöa för mycket, så har suttit på min "lediga" tid inne i stugan och jobbat. Men imorgon ska jag nog släppa ALLT. Okej ska nog läsa lite, men förutom det ska jag inte tänka på kommande vecka. Den kommer bli stressig, med flera prov nästan varje dag. Inte taggad. Jaja, jag får skylla mig själv som vill bli klar i förtid. Jag ångrar mig inte dock, jag ska fira min födelsedag hos pappa, och där med basta.
Godnatt!

  • Nära Hammarö

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229