Dag 1 i Ochury

Vi är framme i Sibirien! Nu är vi här. Och vi har bara varit här ett halvt dygn men det känns redan som en evighet. Har tagit mycket bilder utomhus, då jag, Alisa och mamma gick runt i byn tillsammans med två av mammas kompisar som hon inte träffat på flera år.

Det finns kossor lite varstans, här det kossorna som går fria och trädgårdarna som är inom stängsel – tvärtemot Sverige!

Vi köpte simkort så att vi kan ha internet här borta.m, och så kollade vi in Ochurys bibliotek! Mamma blev nostalgisk.

...mamma i mitten tillsammans med sina vänner, och en bild på en bit av väggen på skolan som de gick på för längesen.

Vid ett hus hade dom massor med ankor så jag och Alisa fick hålla i en, den var så dunig!

Som sagt. Kossorna äger gatorna här.

I det här huset bodde mamma i som liten!

Vi träffade på väldans många hundar, vissa skällde högt bakom sina grindar, andra strövade runt fritt och kom fram och ville bli klappade.

En helt vanlig hylla i en matkjosk.

Husen här är så fina men ändå inte i bästa skick, trots det är det nästan det som ger de små husen sin charm. Älskar den här bilden🌸

Katter finns det också överallt. Överallt. Denna hittade vi hängandes på ett staket. Mitt hjärta värker lite över att jag inte kan smuggla hem den, titta så söt!

Senare hälsade vi på mammas gamla volleybolltränare som fyller år idag, hos honom fick vi låna knepig dusch (ni ser den i en bild här ovanför) och det var så skönt att äntligen få känna sig fräsch igen efter allt resande. Och kolla vilken rolig katt som kom och spanade in oss. Avslutar med en fin bild på Alisa i handduksturban, nu ska vi försöka sova lite, fast klockan bara är 20:18. Gonatt💓

  • Nära Altaysky District, Republic of Khakassia, Ryssland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229