Tja vänner!

Linnea åkte hem igår vilket var tråkigt. men idag hände något betydligt roligare. Jag var på pdol (pite dansar och ler). Där åkte jag och Olle virvelvinden, den var tråkig för vi fick inge snurr alls. Det roliga var att jag vann en stor kexchoklad på ett lyckohjul! jag blev så himla glad att jag ba hojtade av lycka!

hejpa hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja vänner!
Idag var vi och sprang 8 km Linnea cykla. Bella (sarahs hund) blev jätte trött så att vi var tvungna att skjutsa😂Kopplet åkte in i kedjan.
Igår solade vi och typ inget mer.
Hejpa hej👋🏻

  • 9 Readers

Likes

Comments

Tja vänner!

idag var vi på stan. jag (sarah köpte en ljusrosa skinnjacka som var på rea e 120kr ord. 399kr. jag gjorde ett riktigt fynd. Den kommer med i Haulen vi ska göra sedan. sen gick vi på hemmakväll och köpte lite godis, det var supergott.

Nu hela kvällen har jag och Linnea försökt på oss att göra varsin repgrimma. det gick bättre för mig än för Linnea, kanske för att jag har bättre tålamod eller något. Det tog 4h för Linnea att göra sin. vi har planer på att sälja några st men vi vill höra vad ni tycker vi kan sälja dom för? inte under 20kr för repen kostar och dels är dom jättesvårt att göra. låt oss höra vad ni tycker!

hejpa hej 🐴

Likes

Comments

Tja vänner

igår fick jag (sarah) nackspärr. det gjorde jätteont, men nu håller det på att gå över som tur är så att vi kan hoppa studsmatta och så. Idag vad jag Linnea och mamma på röda korset och vi shoppade gärnet! vi fick jättemånga plagg för en liten summa eftersom att plaggen kostade ca 20kr/st. En haul kommer på det sedan. Jag tycker att det är bra att handla på second hand butiker för man sparar på miljön och på pengarna. GO SECOND HAND!! Nyss tog vi ett kvällsdopp i det 18 gradiga vattnet. det var kallt men uppfriskande!

hejpa hej 😇

Likes

Comments

Tja vänner!

Idag har vi vart i stan. Vi letade rep till att göra repgrimma. Vi tror att vi lägger upp en bild på de sedan. Vi tänkte om vi får ett antal följare på vår youtube kanal. Kommer vi att Lotta ut några repgrimmor. Skulle ni vilja det?
Om vi kommer Lotta ut repgrimmor så kommer vi att blossa upp kanske 500 balonger! Hade det vart en rolig sak kommentera vad ni tycker.

Hejpa hej🌺👋🏻

  • 12 Readers

Likes

Comments

Tja vänner

nu har vi äntligen kommit fram till stugan. det var en jobbig bilresa för det var vägarbeten typ överallt. men det roliga var att vi stannade till på Ikea och shoppade lite, en liten haul kommer sedan. Ikeas mjukglass asså 😍 nu ska vi hoppa studsmatta och sen kommer vi somna som stockar för vi är supertrötta!

Hejpa hej

Likes

Comments

Nu har vi gjort en video på kanalen. Den heter Sarah och Linnea kanalen. Videon heter info om kanalen, men på vilken som har laggts upp senast.
Idag har vi vart på en promenad och när vi gick förbi en skola va det 3 killar som typ åkte förbi oss 4 gånger. Vi bara vi sticker. Vi har filmat en summer Lookbook. Men nu får gå in och kika kanalen.

Likes

Comments

Tja vänner!

För ett tag sedan så köpte jag ett puder, men butikens ljus var kan jag säga inte det bästa så det blev några nyanser mörkare än jag ville. men för några veckor sedan så kom jag på att min bronser är slut att jag måste köpa en ny. men då kom jag på att jag kan använda den som bronser! det blir en jättefin matt contour! så har ni slut på bronser är detta en produkt jag rekommenderar!

Hejpa hej

Likes

Comments

Meltems har en tävling där hon utser 10 bloggar varje vecka som Veckansbloggor. gå med i tävlingen för större chans att din blogg blir mer synlig 😊

  • 14 Readers

Likes

Comments

Tja vänner!

Vi är 2 tjejer på bloggen. Våra namn är Linnea och Sarah och vi är 11 respektive 13 år. Här på bloggen kommer ni få läsa om våran vardag och massa annat roligt!

På våran youtube kanal hittar ni alla möjliga videos. Där heter vi: Sarah och Linnea

Vi har också instagram och snapchat!

Instagram: officialsalie
Snapchat: officialsalie

Hejpa hej

Likes

Comments