Uppe med tuppen! De känns i kroppen kan man säga, känns att man börjar bli gammal haha.
Sitter och tar min morgoncigg & ska snart hoppa in i duschen. Eller kanske ska ta ett bad? Ska åka om 2h och ska bara sminka mig så hinner nog tappa upp ett snabbt bad iallafall😍

Idag kommer de bjudas på tacos på alla city gross butiker!!! Så åk till närmsta cg o käka lunch eller kvällsmat 👌🏻

Ne dag att gå in o bada! 💪

See ya!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag bär klockan ringde ville jag verkligen inte gå upp!
Men de fanns inget mer att göra än att gå upp...

Nu är de typ en timme kvar innan jag slutar för dagen och ska hem till mannen o nanna.

Av någon anledning ( vet ej varför ) så börjar jag 1h tidigare imorgon än jag brukar. City gross har jubileumsvecka och imorgon bjuds det på tacos av 3 andra från mitt företag medans jag får servera smakprov på falafel och appletiser.. tråkigt! Ingen kommer ju vilja ha falafel när dem nyss ätit tacos:/ så kommer nog bli en otroligt lugn dag imorgon. De tråkiga är att tiden går så jävla långsamt.. och direkt när jag kommit hem imorgon är det bara att sova.

Vi ska åka kl 03:30 hemifrån mot "paradiset/helvetet" på jorden... ULLARED. Jo jag tycker att de ska bli kul men de är folket jag hatar så går kanske 2-3 h sen går jag ut en stund för pallar inte med alla!! 😂

Ne ta sista ciggen o dra mig inåt o kämpa den sista stunden innan jag äntligen får åka hem ❤️

See ya!

Likes

Comments

Ja då är jag på g mot jobb, hatar att börja såhär sent (16:00) dock är de bara idag och imon sen kör jag på som vanligt Tors-fre 👌🏻

Ganska trött idag eller ja mest seg men har ju Redbull med mig så jag kan piggna till lite.

Aja see u 👌🏻

Likes

Comments

Goddag alla!
Jag jobbar som demotjej och förra veckan hade vi ett riktigt gott recept! Så lagade nyss mat till familjen och självklart tog jag och gjorde den krämiga kycklinggrytan.

Men nu är det snart dags att gå ut med min lilla tjej - Lizzie❤️ Sen kolla upp vart jag kan hitta Harry Potter filmerna för på Netflix fanns dem ju inte. Hmm..

Annars bara ta det lugnt idag för övrigt och imorgon blir det jobb. Fullspäckad vecka denna veckan.

Recept - krämig kycklinggryta

400g kycklingfilé
250 g kantareller
200g broccolibuketter
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk dijonsenap
3dl syrad grädde- Arla köket
1/2 dl färsk timjan

1) Rensa svampen och stek ihop med broccolin, senap & vitlöken i ca 2-3 min.
2)Tillsätta sedan kycklingen, salta & peppra.
3) Häll på syrade grädden och låt koka 3-5 min.
4) Servera gärna med lite ris.

See ya!

Likes

Comments

Det var ett bra tag sen jag skrev men kände bara ett behov nu igen.
Dock vet jag inte vad jag ska skriva men behöver skriva av mig , vet bara inte hur jag ska börja.

Som jag sa till min kompis jessie häromdagen så skulle jag dö imorgon så skulle det vara okej, det känns liksom som att jag har levt klart och jag har gjort att nästan som jag vill.
En annan sak som jag kommit fram till är barn. Jag tänker nästan dagligen på barn att ha ett eget , en liten flicka.. men direkt kommer tankarna på min bortgångna familj. Vill jag verkligen sätta ett barn i livet som till viss del av sitt liv kommer gå igenom så mycket ont, bli sårad, få ha mig som mamma som är som jag är?

Jag sitter ofta o tänker på sånt, självklart finns det fördelar med livet men jag vet inte om det goda överväger det goda.

Jag går igenom min tidslinje, ja en linje som visar mina jävla år genom livet. En jävla linje som sätts för att beskriva en människas liv. Mitt liv.

Kanske har det varit extremt för mig men det kan hända vem som helst..

En sak som jag inte har gjort som jag skulle vilja är att skriva en bok, en självbiografi om livet med missbrukar föräldrar, fosterhem, skolan , mobbningen och döden.

Där min sanning kommer ut på papper, som när jag var 17 år o två killar drog in mig i ett svetsbås ( gick fordon ) och höll fast mig o tafsade. Jag anmälde till skolan, dem undra ifall jag ville polisanmäla men jag sa nej, dem var 16 & 18 år & ville inte sabba deras liv pga av ett misstag dem gjort som skulle följa dem hela livet på papper.. asså vilken idiot jag var.

Men det är ingenting om man jämför med allt de andra..

See u soon 👊

Likes

Comments

Något som hjälpt mig igenom sorg och andra svåra saker i livet har varit just musiken. Det är de enda som varit med mig genom hela livet, som aldrig lämnat mig.
Musik är helande för själen, att bara lyssna eller sjunga spelar ingen roll för mig.

Jag har borderline vilket gör att jag kan inte sätta namn på vissa av mina känslor men när jag hittar en bra låt så känner jag igen mig i orden och kan förmedla mer än någonsin. Mina känslor ligger långt inom mig och de är otroligt svårt att berätta vad jag känner, mina känslor gör mig helt försvarslös. Men ännu litar jag inte på någon att jag kan släppa in och öppna upp mig helt.

Därför har jag nog svårt att kunna sörja helt så jag håller kvar en del i mig själv.

Nästa inlägg kommer att handla om min styvfaster.


-J

Likes

Comments

Ja nu känner jag väl att det har gått ett tag, bland annat att de snart är 1 år sen mamma dog.
Att förlora någon som står en nära är bland det jobbigaste som finns. Man slutar andas för en sekund när man fått ett dödsbesked, hela världen stannar och man kan inte förstå vad som hänt.
Efter ett tag kommer ångesten, saker man ångra att man sagt eller inte sagt! Visst får jag ännu vista stunder där jag bara brister ut i tårar och de kommer nog aldrig försvinna.

Jag har sedan tidig ålder fått klara mig själv och tro mig, förra året va de värsta året i mitt liv! Men jag kämpade mig igenom all sorg men som sagt jag har nog lite kvar.

Min sambo har haft verkligen skit svårt att kunna "hjälpa" men det finns inte så mycket som man kan göra speciellt inte när man själv förlorat någon nära (tack o lov) så sambon har varit frustrerad som inte kunnat hjälpa.

Det enda som hjälper är att man finns för personen och inte mer. Man måste visa sitt stöd och stöter personen bort dig , så backa ett tag. Att förlora en anhörig och gå igenom alla dess faser måste man göra på egen hand.

2016 känner jag att det kommer bli ett bra år!
Och jag kanske inte skriver varje dag utan mer r jag känner för det och jag vill gärna hjälp andra som förlorat anhöriga. Samt att de kan va skönt att prata med en främling & då finns jag.

-J

Likes

Comments

Nu är vi framme på del 2 som handlar om när jag förlorade min pappa till cancer.
Jag va 16 år när han vart sjuk & jag bodde hos han med min minsta lillasyster.
Det var en riktigt jobbig tid för vi trodde att han skulle klara sig, men tyvärr så lämnade han oss 12 april 2012. De va riktigt svårt att tänka sig ett liv utan pappa. Trots att vi bråkade o hade kanske inte världens sundaste relation men jag försökte ändå till viss del & jag tror att mitt dåliga uppförande handlade om att han skulle se mig & älska mig.
Vila i frid pappa💕

Likes

Comments

När jag va liten va mormor min fristad, jag kände mig alltid trygg & säker där. Hon hade fått en lungtransplantation då hon hade kol. Jag visste inte detta utan det är på senare tid jag fått veta detta. Året va 2006 o jag va 11 år, jag bodde hos pappa då. Mamma ringde ganska sent på kvällen. Min dåvarande styvbror svarade o skrattade när han bad mig o komma. Han sa din mamma gråter i telefonen skrattandes. Jag visste inte vad som väntade när jag tog tag i telefonen.
Mamma började att berätta att mormor hade somnat in på sjukhuset i Lund. Mitt hjärta stannade, jag hamnade i chock... Hela min värld kollapsade, min älskade Mimmi va borta för alltid. Den 9 januari 2006 lämnade min mormor mig. Sen gick åren och jag levde igenom en hel del. Men de blir nästa inlägg💕 vila i frid Mimmi 💕💕

Likes

Comments

Nu måste jag få skriva av mig lite! På mindre än 1 år har jag sammanlagt förlorat 5 familjemedlemmar. Jag kommer göra detta i olika delar om personerna & uppdatera för er som känner samma som mig, att jag är inte ens halv. Mitt hjärta har brustit för många gånger på kort tid och jag hinner inte läka innan nästa har gått bort. Av min familj består nu jag. Pappa lämnade oss för 3,5 år sedan & innan dess va det mormor -06. Men nu har de gått för långt. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Likes

Comments

Instagram@jackiejaako