Self-update


Omg. Where in life do I see myself right now? I'm so confused. Jag har inte bloggat på länge nu, det har varit så mycket annat på gång som gjort att jag helt enkelt inte orkat, det vill säga att jag har haft fullt upp med att sköta mig själv, haha. Anyway.


Här kommer tio snabba!

1. Mående den senaste tiden? - Upp och ner, men under de senaste dagarna har jag mått finfint!

2. Vad har hänt i livet? - Under den senaste tiden har det varit lite rörigt och jobbigt rent allmänt, främst på grund av att jag och sambon funderar på att flytta isär. Känslorna finns där, men räcker det? Fy fan. Allt är så snurrigt. Vill jag något annat i livet än det jag har idag? Vågar/vill jag ta steget ifrån det? Jag vet inte. Fan.

3. Favoritprylen? - På senaste tiden har jag varit fullständigt besatt av Isadoras matta top-coat! Helvete vilken pryl! Jag älskar matta naglar och var för en tid sedan ute efter att köpa ett gäng matta nagellack att variera emellan.. men så fick jag tips om att köpa ett matt top-coat istället! Bästa på länge. Topp-lacket gör ALLA mina redan köpta nagellack matta. Hur underbart?

4. En önskan - Jag önskar att jag kunde make up my mind, bli klarsynt, kontrollera känslostormarna, stanna i nuet och vara öppen för möjligheter i livet utan att för den sakens skull ge upp det/dem jag älskar.

5. Studieupdate, please - Ett ord: SKIT. Så sjukt studietrött.

6. Skrivupdate, please - Omg. Jag är snart klar med råmanuset. Helt bananas!!! So close to the ending!<3

7. En rolig sak som hänt det senaste - Jag hade en väldigt rolig utekväll på Gretas i Göteborg tillsammans med vännerna i fredags! Nya favoritklubben!!

8. Hur jag gör för att slappna av - Jag dricker en kopp te och gör mig ordning för dagen (smink) medan jag lyssnar på ljudbok! Tittar på serier (min nya besatthet är "Black Mirror") eller skriver på boken.

9. Mitt decembermys - Inför första december köpte jag mig en adventskalender.. men inte vilken adventskalender som helst - en teadventskalender!! Så sjukt mysigt!! Ett nytt te varje dag. Ekologiskt. So amazing. Till kalendern får man med ett litet häfte med information om teerna där man också kan betygsätta teerna ett efter ett. Bästa adventskalendern ever. Den sätter en extra guldkant på tillvaron! (http://www.teadventskalendern.se/)

10. Min strävan - Jag strävar efter att må bra både psykiskt och fysiskt - och ta en dag i taget! Komma ihåg att andas och inte överanalysera varenda liten inch av livet hela.. jäkla.. tiden! Tillåta mig själv att insupa energi från andra människor och vara givmild med min egna :)


Gillar

Kommentarer