Igår kväll bestämde jag och Emma middagsdejt på kalas. Tyvärr var vi lite dåliga på att planera så när vi väl kom fram så var det självklart fuulllllt! Istället valde vi att gå till grappa. Planen var att käka pasta och jag älskar pastan på kalas, men grappa har väl helt okeeeej med. Hur som helst hade vi en mysig middag och avslutade kvällen med att kolla på film, mys!! Läskigt dock!!
Vi såg på Fritt Vilt, eller Kallt Byte som den hette på svenska! (Om någon vill se en bra men sjuuukt läskig film)
Puss och kram hoppas er helg har varit lika bra som min!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade verkligen sämst morgon idag och kunde inte ta mig upp ur sängen. Däremot ringde Tilde mig i morse lite senare och fick mig att ta mig upp och åka iväg till skolan ändå!! Det var faktiskt bra, eftersom vi precis startat en ny kurs i skolan behövde jag nog vara med för att inte hamna efter..

Efter skolan gick jag och Emma till gymmet och tränade lite kondition. Gick faktiskt jättebra!! Sen tig jag bussen hem och gjorde mig lite mellis. Avokado och keso!! Bästa som finns!!

Likes

Comments

Hej igen guys!
En vanlig dag för mig kan se ut ungefär som den gjorde idag. Inte för att jag gör allt jag gjort idag, alla dagar i veckan... men en intressant dag, när jag inte ligger och kollar på serier en hela dagen brukar på ett ungefär se ut såhär!

Tisdagar = bästa skoldagen i veckan!!
Lilla jag börjar nämligen 10, och ja det är den enda sovmorgonen jag har. Börjar med 1,5h matte, lunch och sedan gymnasiearbete.

Tyvärr brukar jag bara kunna fokusera en utav lektionerna och får ibland välja bort att kanske inte jobba så mycket på matten, men istället kunna fokusera på gymnasiearbetet. (Jag har en till mattelektion i veckan iallafall). Dessutom tycker jag att mitt gymnasiearbete är väldigt intressant!! Jag och en av mina bästa vänner Emma, skriver tillsammans om ämnet nödvärn och dess brukning. Om man kan säga så utan att gå in på djupet? Haha.

Idag bestämde jag och Malin att vi skulle träna ihop. Jag bestämde mig för att lämna mina gymskor hemma (med flit) och köpa ett par nya innan träningspasset! Lyckades hitta ett par jättefina och superbekväma, men kan visa er en annan dag. Dessutom fick jag dom på rea, skitbra!!

Efter träningen var både jag och Malin såååå hungriga så vi bestämde oss för att dela på två olika sushirullar. Mummaaaaa

Puss och kram

Likes

Comments

År efter år har jag till och från bloggat. Jag har startat nya bloggar, uppdaterat gamla eller tagit bort dom helt. Nu var det däremot ett ganska bra tag sedan jag la mitt bloggande åt sidan. Därför tycker jag att det är dags igen.

Om 150 dagar tar jag äntligen studenten!! Därför så känner jag att det är en perfekt början att starta blogga nu. Jag får något att dela med mig av, och sen såklart kolla tillbaka på när den här tiden är över, För er som nu läser och kollar in här, kanske ni redan tagit studenten och får er en återblick. Samt för er som har ett par år kvar i skolan att ha något att se fram emot!! Plus alla ni som såklart också tar studenten om 150 dagar!!! Vi får peppa tillsammans!!

Puss och kram, snart ses vi igen!!

Sagis

Likes

Comments