Hej på er! Idag har vart en ganska bra dag för mig om man jämför med dom förra två dagarna. Det har faktiskt varit en solig dag men inte så varmt för att det blåste ganska mycket. Idag har jag också fått mycket i skolan gjort, jag har redovisat både Ma och engelska. Det känns alltid så skönt efter man har redovisat att man liksom kan bocka av det. På lunchen var jag och några vänner och tog foton bl.a. @AgnesMogren och @kibiki , även några fler. När jag kom hem gjorde jag ingenting och har bara slappat hela eftermiddagen.

Imorgon är det ju fredag också vilket ska bli så himla skönt och långhelg för mig från fre-ons, så härligt. Hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi.

Puss&Kram Amigos<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jag vet nu är det ett tag sedan jag blogga igen, måste verkligen komma igång. Men iallafall idag har inte vart en så jättebra dag, jag åkte hem från skolan pga hade så sjukt ont i magen. Idag har det också regnat och vart mulet typ hela dagen haha blir ju inte mer peppad av vädret. Men nu till bloggen, jag ska försöka ta mer bilder så att det blir roligare för er att checka in min blogg. Men jag hoppas kunna upt mer men det är mycket i skolan nu när det snart år sommarlov, fast jag är ändå sjukt taggad på sommarlov och vill ha klart alla skolgrejer tills det.
Ha en fortsatt bra dag, så hörs vi snart!
Puss och kram<3

Likes

Comments

Hej på er! Idag har vart en stressig dag då vi har inlämningar i både so och No v.19 som jag har jobbat med hela dagen. Idag har jag varit så trött sen jag kom hem från skolan, plus hade jag konditions träning idag som är så sjukt jobbigt men det känns ju alltid bra efter träningen eller hur. Men imorgon har vi studiedag och jag ska plugga so hade jag tänkt. Så är vi också lediga på måndag efter som det är 1 maj, Skönt med lång helg. Men igår hade vi en filmkväll med klassen och det var så kul även om vi skippade nästan hela filmen ahah. Juste i helgen är det Valborg också hade helt glömt bort det, men jag ska inte göra något speciellt bara åka till ett par kompisar i Söderköping. Jag hoppas att ni har haft en bra veckan och det är så skönt med fredag imorgon.
Puss&Kram<3

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har har haft en bra söndag, idag har vart en lång dag för mig. Det började med att jag gick upp vid 06:15 och mamma började att göra min frisyr. Sen så gick jag och min kompis mer till frukosten och det var så gott med hotel frukost. Efter det åkte vi till ishallen och började värma upp och sen var det dags för tävling. Allt gick så snabbt på morgonen och så var det helt plötsligt dags för tävling.
Jag åker mitt program till musik från Robin Hood filmen, oftast är det så att man tar musik från en film men det behöver inte vara så.
Men jag hoppas ni har haft en bra dag så höra vi snart!
Puss och kram<3

Likes

Comments

Hej på er! Hopps ni har en bra start på denna dag. Just nu sitter jag, min mamma och min lillasyster i bilen på väg till Borås. Både jag och min lillasyster ska tävla, fast jag tävlar imorgon och min syster idag. Om ni vill ha lite bilder från tävlingen så får ni gärna gilla/kommentera. Bilderna ovan på min frisyr är från en tidigare tävling i mars, den andra bilden är på mig och min Bästavän. Det är så skönt att ha med sin bästavän på tävling som alltid finns för en och stöttar en, jag stöttar också henne i alla lägen och lite extra på tävlingar. Om det inte fram gick så tävlar jag i konståkning i Norrköpings konståkningsklubb, alla är som en familj där och alla stötar alla det spelar inte någon roll vilket grupp man är i utan alla stöttar varandra. Jag kommer göra ett till inlägg imorgon då får ni veta hur tävlingen gick, men hoppas ni har en bra dag.
Puss och Kram<3

Likes

Comments

HEJ på er! Som titeln lyder startar jag om bloggen på nytt, vilket jag tycker ska bli jättekul. Ni får gärna kommentera vad ni tycker!! Idag har vi haft pass nästan hela dagen och nya saker i No som ska lämnas in v.19, samtidigt so och massa i stegen (Ma, Sv och Eng). Idag har jag också tränat ett hårt fys-pass och kan knappt gå nu och det kommer vara ännu värre imorgon ahah. Men jag hoppas iallafall ni har haft en bra dag, nu ska jag försöka uppdatera oftare. Puss och kram<3

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag inte gjort så mycket. På förmiddagen hade min syrra en tid på sjukhuset för att kolla en grej sen åkte vi in på stan och åt lunch på Lindhals. Jag och mamma  tog en sallad  medans min syrra tog en fralla med ost och skinka i. Nu sitter vi i soffan och kollar på ett program och ska nu fika, det är typ allt vi har gjort idag men det är svin kallt ute och vi ska bara mysa. Det var allt för idag hoppas ni har en bra dag puss och  kram<3333   


Likes

Comments

Hej på er var väldigt länge sen nu men skolan har dragit upp all tid:( Men nu är det höstlov och idag är det söndag och imorgon (Måndag) åker jag och min familj till Stockholm. Vi ska shoppa massor och jag behöver en ny vinter jacka, jag är så taggad!! Vi ska bara vara där över dagen, så vi tar tåget vid ca halv nio på morgonen och åker hem typ fem eller halv sex. Jag kommer försöka blogga varje dag under höstlovet så jag hoppas att ni kommer uppskata det:) Imorgon eller på tisdag kommer bilder på det jag köper imorgon i Stockholm. Jag hoppas ni får en fortsatt härlig dag så ses vi imorgon kväll tror jag vi ses imorgon hejdåå<3

Likes

Comments

​Hej på er, förlåt att jag inte har uppdaterat så mycket men har blivit förkyld och har mycket i skolan nu. Men en sak som jag blev jätte glad över är att 111 har läst mitt första blogginlägg tack så jätte mycket<3 Igår och idag har vi i skolan haft hemstudiedag för att det är utvecklingssamtal, så att man får uppgifter som man gör hemma under dom här dagarna. Vi har ganska mycket i skolan plus att jag är förkyld så har typ ingen energi till att blogga men jag tycker såklart att det är jätte kul. Bara två skoldagar kvar nu vilket känns jätte skönt med helg snart och i helgen ska jag och min familj till min kusin som fyller sex år och på söndag ska mamma och pappa till Stockholm och kolla på ett matbord så då följer inte jag och min syrra med. Ha en fortsatt härlig kväll så ses vi puss och kram<33

Likes

Comments

​Hej på er! Förlåt att jag inte har uppdaterat något i helgen, jag har tänkt skriva men har bara skjutit upp det. Iallafall  idag var jag på XXL och köpte Nike skorna jätte fina på (kommer kanske mer bilder på senare), dom kosta 499kr var nersatta från 899kr och jag har dom i storlek 42. Idag är det söndag som sagt och jag har ingen lust att gå till skolan imorgon såå trött. Men en helt annan sak på mitt första inlägg har jag 95 läsare tack så jätte mycket<3. Men det bästa med den här skolveckan är att på tisdag och onsdag har vi en hemstudie dag och en studie dag för att vi har utvecklingssamtal. BTW vill ni att jag ska göra som en lookbook vecka alltså att jag visar vad jag har på mig till skolan en skolvecka från måndag till fredag. Om ni vill ha det så får ni gilla/kommentera, ni kan också kommentera vad ni vill att jag ska skriva om har lite ide torka. Hoppas ni kommer  har en bra måndag även fast det är skola men så ses vi imorgon eller någon annan gång i veckan puss och kram<33 (Vet inte hur  många dagar i veckan jag ska uppdatera, förlåt för ett rörigt blogginlägg)

Likes

Comments