I helgen var jag och mamma i Göteborg. Vi hade det bra förutom att jag blev ”sjuk” fick ont i halsen och blev väldigt trött. Men förutom det så åt vi god mat och shoppade.
Det är bara en grej, det måste vara något konstigt mode just nu för jag hittade så mycket fina kläder men lite.
♡Hejdå♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni ser så har vi ”pappa” fått upp en hylla på ena vägen i mitt rum. Den är över min soffa som jag har. Jag vill bara säga att jag är så nöjd med den, det blev super fint. Det ända är väl att de tydligen är olika hyllor så det blir en liten skarv men det är inget man tänker på så. På hyllorna har jag bara lite olika tavlor en plastblomma och min lightbox. Allt där på blev så fint tillsammans.
♡Hejdå♡

Likes

Comments

Idag onsdag så har/gör jag inget speciellt. Jag har bara varit i skolan och spelat lite mario kart. Sen när jag kollat klart på svenska Hollywood fruar så ska jag fortsätta plugga till spanska provet som är på fredag.
Ledsen för att det inte blev något inlägg igår men som sagt jag har ganska mycket läxor och prov. Dessutom så gör jag inte något speciellt som är så kul att se. Fast imorgon så ska jag faktiskt på hockey med pappa, farfar och farmor. På lördag så ska vi ”mamma, pappa och Jacob” på hockey igen troligen. Så klart så finns det bara ett bra lag när det gäller hockey och det är HV71.

Likes

Comments

Bara lite bilder från igår när jag och mamma var ute och gick

Likes

Comments

Kul att man är utelåst när man kommer från en kompis och ingen är hemma så tog man inte med sig nycklar. Få se hur länge jag sitter här nu😂🤦🏼‍♀️

Likes

Comments

Detta kommer bli ett kortfattat inlägg eftersom jag är så fruktans värt trött. När man vaknar redan 06:15 på en lördag så är man inte lite trött vid denna tid ”00:08”
Ja men det som har hänt idag är att jag tog en lugn morgon med att titta på film osv. Men nu ikväll så kom Smilla och hennes mamma hem till oss för att äta och bara ha det trevligt tillsammans. Varför våra pappor och lillebrorsor inte åt hos oss. Är det för att de var på hockey ”synd att HV71 förlorade” men de kom hem fram emot 21:00 och då åt vi en god kladdkaka.
Skulle jag sammanfatta denna kväll så skulle det vara mycket skratt och god mat.
♡Hejdå♡

Likes

Comments

Jag kan börja med att berätta att detta inlägg inte bara ska handla om Riverdale fast första avsnittet av säsong två va as grymt. Men men.
Boda Borg ger verkligen träningsverk har fortfarande kvar det sen igår.
Men angående Riverdale så tycker jag att det är tråkigt att Netflix bara släpper ett avsnitt i veckan. För man vill ju se allt på en gång. Men åt andra sidan är det ganska bra för då kommer jag inte dynga för att få reda på vad som händer. Plus att om de skulle släppa allt på en gång så hade det varit några som tittat på det bara för att kunna vad som händer.

Sorry om inlägget både idag och igår blivit tråkiga men just nu händer det inte så mycket i mitt liv. Jag går till skolan är där i ”100 år” kommer hem gör lite läxor äter sen är det samma grej varje dag.
Fast om två veckor åket jag och mamma till Göteborg och ska vara där över hela helgen då blir det säkert lite roligare inlägg. Sen när vi kommer hem därifrån så har jag faktiskt höstlov. Det känns ganska skönt eftersom jag redan är trött på skolan och vill ha sommarlov. Men jaja puss på er så ses vi kanske redan imon.
♡Hejdå♡

Likes

Comments

Jag kan ju börja med att berätta att jag har träningsvärk sen igår och stora blåmärken på hela benen.
Ja men nu kan jag ju börja att berätta om hur min dag var idag. Vi kan börja med att vi hade musik på morgonen men jag gillar inte vår musiklärare och så fattar jag inte vad hon menar. Jaja men den lektionen är bara i 40 minuter sen så har jag en lång håltimme. Då gick jag och Smilla hem till mig och gjorde en smoothie ”samma som igår” och den var lika god idag. Sen så har vi vår tråkiga eftermiddag där vi har matte, teknik, engelska och So. Plus att efter varje lektion så är det bara 5 minuters ”rast” där man ska byta mappar.
Nu är jag hemma och då åt jag pannkakor från igår eftersom maten är riktigt äcklig i skolan.
Så nu så sitter och plugga spanska glosor som är tills på fredag.
♡hejdå♡
Smillas blogg:smillapetersson

Likes

Comments

Idag har vi studiedag så KU=kyrkans ungdom. Hade bestämt att vi skulle åka till Boda Borg i Sävsjö. Det var superkul och det var andra gången som jag var där. Vi åkte ganska tidigt för att vara en studiedag bussen lämnade församlingshemmet ”där KU är” redan klockan 08:45. Så det var lite jobbigt att gå upp i morse, då jag hade mitt alarm redan 06:49. Fråga inte varför just 49. Men sen när vi kom dit så åt vi lite fika och fick en genomgång om hur det går till. Jag och mitt lag klarade 4 st olika stationer eller vad man ska kalla det.
När jag kom hem så var klockan runt 16:00 och då gick jag bara och duscha och gjorde mig en smoothie. I min smoothie så har jag bara hallon, mango, yoghurt och mjölk. Medans jag dricker min smoothie så sitter jag och titta på jenter ”en norsk serie” som är superbra.
Men nu ska jag fortsätta att titta på jenter så vi ses nästa gång jag gör ett inlägg.
♡Hejdå♡

Likes

Comments

Det med hösten tycker vi alla olika om. Själv så tycker jag att hösten inte alltid är så rolig. När det blir kallt och mörkt. Fast det är lite mysigt när det är mörk ute och man sitter inne under en filt och tittar på film. Men det när det blir kallt, ugh, Jag gillar inte kylan kan man ju säga. När man måste gå med vantar och mössa. Hade jag bestämt så skulle det kunna få vara höst men bara det inte blev kallt.

Men hösten är fin med alla löv som ligger på marken "ett tag". Men när alla ruttnat och blivit sönder ätna av småkryp så blir det inte jätte vackert. Men när dom är gula, orangea och röda så är det super fint att titta ut på alla underbara höstfärger.

Likes

Comments