Haha tja. 2 veckor sen tror jag. Är inte jätte smidig och tänker igenom grejer när jag börjar med saker. Bloggen var spännande att uppdatera i 2 dagar haha. Livet kommer emellan!
Har däremot skrivit en massa här, mådde jättedåligt efter senast så skrev ett riktigt långt inlägg om psykisk ohälsa. Publicerade aldrig för vissa delar blev lite för personligt. Kanske kan skriva om den texten någon gång jag har lust så det kanske skulle kunna gå att publicera. Får se.

Iallafall, efter senaste inlägget har jag både mått piss och skitbra. Låg mycket i sängen första veckan, mycket ångest + riktigt grov pms. Inte skitkul.
Förra veckan var lite roligare, hände inte jättemycket och majoriteten av dagarna såg väll ut som vanligt, men i onsdags var jag på inspelning för en liten reklamsnutt för ett smyckeföretag. Jättekul, och de som var på plats var så jävla duktiga. Får se när det är klar redigerat och kommer ut!
I torsdags var jag på 2 möten också. Båda gick bra, men ena gick bättre än det andra. Håller tummarna för att de också tyckte att det gick bra!

Alltså jag har så jävla mycket idéer om vad jag ska skriva om, ibland börjar jag skriva om det men känns som det är så jävla ointressant och cringe allting haha. Skapade ju ändå detta för att skriva av mig så borde bara skita i att det känns konstigt och publicera, men känns som att hjärnspökena är lite i vägen och ba haha nej du är sämst så skit i det bara. Så vi får se vad det blir av det här.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså kom på ganska snabbt att den här bloggen inte kommer bli en "hej bloggis idag har jag gjort det här" typ av blogg, jag gör liksom inget jätte spännande på dagarna haha så blir inte så mycket sånt, men ska försöka uppdatera så ofta som jag kan ändå. Bara för att det är kul.

Idaaaag har det iallafall inte hänt ett skit, sov hos grabben igår så när han åkte till jobbet åkte jag hem, så kom hem runt 7 imorse, efter det har jag bara suttit och försökt få en massa saker gjort vid datorn. Inte mer än så. Nu har jag bara käkat middag och tänkte lägga mig så jag kommer upp någorlunda tidigt imorgon för att komma iväg till gymmet. Gillar inte att vara på gymmet för sent på eftermiddagen när jag är för ensam, får panik av alla människor, är en mes när pojkvännen inte följer med hehe... Något att jobba på iallafall. En liten plan för morgondagen finns illafall!

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, jag har tänkt på att skaffa blogg ett bra tag. Inte för att berätta om mitt extremt (icke) intressanta liv, mest för att jag älskar att skriva och behöver en plattform där jag kan göra det, precis exakt hur jag vill, så efter att ha tänkt på detta i kanske ett halvår ba nä varför inte, sätt dig och skriv bara och se vad som händer.
Så det är lite det jag håller på med.

Sist jag skrev ett blogginlägg, som jag kan hitta, var 2013. Då var jag 15år. Det tidigaste inlägget jag kan hitta är från 2009, hade blogg långt innan detta också, säkert 2 år innan det, men det tidigast dokumenterade som fortfarande går att hitta skrev jag alltså när jag var 11år. Rätt sjukt ändå. Skillnaden nu är väll att jag inte kommer använda XD i mina inlägg om det inte är ironiskt haha.

Vem är jag då?
Jag vet aldrig vart jag ska börja eller vad som borde vetas när jag ska berätta om mig själv. Kan försöka börja simpelt iallafall så kommer det väll komma fram andra saker längre fram i tiden.
Saga Guldager heter jag. 19 år och bor i Stockholm. Är uppväxt här med min familj, 2 småsyskon, en mamma och en pappa.
Mitt liv kretsar i största dels runt min pojkvän och mitt inre krig i skallen med psykisk ohälsa. Det kommer förmodligen dyka upp något inlägg med någon snyftstory om mitt liv i framtiden, haha.
Iallafall, har inga speciella intressen, har alltid älskat att skriva, fota, redigering (är väldigt bloggvänlig ändå tycker jag?) och mode. Sen lever jag med en ADHD diagnos och en extremt spontan skalle, så ena dagen kan jag få för mig att jag ska bli raketforskare, andra dagen kan jag få för mig att skaffa blogg :p

Tror inte det finns så mycket mer att säga, vet inte riktigt vad man kan förvänta att jag ska posta på den här bloggen heller, vardagsinlägg, långa inlägg med bara en massa jävla text, träning, kläder, åsikter, bilder? Jag har ingen aning faktiskt haha, tror det blir en ihopkok av allt. Trevligt iallafall, kul med något nytt!

Likes

Comments