Hej!
Vet ej vad jag ska skriva men vi kör ändån. Tänkte göra en lite typ life date, vi kan börja med att säga att jag har ingen häst att rida nu😰

Maggi har varit "förkyld" (hostat,varit snorig) veterinären var hos oss i Onsdags 24/8 och hon har fått en medicin som hon ska ha i 14dagar alltså 2veckor. Medan hon får medicinen så ska hon ta det lugnt och veterinären kommer på tisdag 30/8 för att se så hon är bättre!
Så nu har jag ingen häst att rida så vi får hoppas Maggi blir bra så snabbt som möjligt så att vi kan sätta igång ordentligt.
I fredags 26/8 så duschade vi henne och gud vilken snäll ponny jag har!!!! Hon står bara helt still och göt inget, blir dock lite uttråkad så hennes matt (jag) var lite långsam😂 hon var jätte nyfiken och skulle doppa huvudet i hinken med schampoo eftersom det var skum så var det väldigt intressant/roligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag red vi ut en sväng med @Idarosling och hennes ponny Anton. Vi red i skogen och klättrade lite i backar. Hon var som vanligt jätte duktig men blev lite osäker när hon skulle gå ner för en lite brantare backe så hon stannade😅 det var jätte varmt ut så efteråt fick vi svamps av henne eller ja snarare duscha henne med en svamp😂 Det var första gången vi "duschade" henne sen hon kom, hon tyckte det var kul och var väldigt nyfiken och skulle kolla/lukta på svampen varje gång jag hade tagit nytt vatten! Nu till hösten kommer det vara lite tävlingar på ÖRS (Ödåkras ridsällskap) vi hoppas att vi kan vara med och tävla. Dock blir det låga höjder då hon aldrig tävlat men vi tar det som det kommer. Imorgon hoppas vi på att kunna ta lite små skutt över små hinder för första gången.

Nu har jag haft henne i snart 3veckor😱😍❤️

Likes

Comments

Hej!
Idag red vi först lite i ridhuset och det låg kvar travbommar från lektionen innan så vi passade på att rida lite över dem. Hon skötte sig jätte bra och vi är glada över att hon har slutat lite med att testa mig😂
Eftersom hon har varit lite förkyld så vill vi ta det lugnt så det blir bara lugna pass.
När hon skötte sig så bra på passet inne i ridhuset kom vi fram till att vi kunde rida ut en sväng. Vi red en sväng och hon skötte sig jätte bra, lite fjantig i början men gick jätte bra sen👌 Nu vill vi bara att hon ska bli frisk så vi kan börja rida/träna ordentligt och börja komma igång med hoppningen, men hon har börjat bli bättre och det är vi glada över😊

Förlåt för att bilden inte blev så bra, men hoppas det funkar så ses vi i nästa inlägg❤️

Likes

Comments

Hej!
Idag red vi ut en runda för första gången😱
Vi skrittade ut en runda idag upp till typ fleninge, och vi hade sällskap av @Idarosling och hennes fina ponny Anton. På vägen körde det förbi cyklar, en cyklist hade en hund och en cyklist hade även en vagn😱 Maggi gick förbi allting utan att ens kollat på det, men det är inte så konstigt när man har med en duktig Anton och Ida då är inget läskigt. Nästa gång hoppas vi att vi kan gå en runda i skogen och få kolla hur det går där. Är jätte nöjd idag och imorgon blir det ett pass i ridhuset som vi hoppas kommer gå bra👌

Här är en bild från igår i hennes nya täcke❤️

Likes

Comments

Hej!
I det hära inlägget hade jag tänkt berätta lite mer om vem Maggi är eller ja Brandane Magic som är hennes riktiga namn är. Hennes pappa heter Silver Heaven och hennes mamma Ruby Magic. Maggi är då ett sto född 2010, hon är en connemara som är uppfödd på Irland och importerad till Sverige. Hon är ca 145cm i mankhöjd så inte så jätte stor. I nuläget så är hon grå,brun,vit typ och vi hoppas/tror att hon kommer bli vit, hennes svans är mörkgrå upptill och vit nertill och hennes man är typ mörkgrå. Hon är en speciell individ som gillar att bli borstad och bara mysa men i boxen kan hon vara lite tjurig. Hon har en god hopptekninik och hoppar med en enorm språngkurva, men på lägre hinder har hon lite svårt med avstånd. Om hon vill och om ryttaren är bestämmd kan hon gå fint i form, man måste vara bestämmd mot henne och visa vem det är som bestämmer då hon gärna vill bestämma själv. Hon är väldigt fjantig emellan åt och kan låsas att vissa saker är jätte farliga som tex när man är i paddocken och det blåser då är hon jätte rädd för träden som jag sa en speciell individ.
Det var allt för det här inlägget hoppas att ni tyckte om det!<3

Här är lite bilder på min fantastiska ponny!<3

Likes

Comments

Vem är jag?

Hej!

Jag heter då Saga Rydholm och är en 12årig tjej (född 2004) som älskar hästar och jag spelar även handboll i Ov Helsingborg. Jag lever med min familj i Helsingborg och vi har även en hund. Vår hund heter Diesel och är en blandras mellan border collie och isländskfårhund (75% border collie 25% isländskfårhund) jag har även en egen ponny som heter Brandane Magic som vi kallar för Maggi😂 Hon är en connemara som är importerad från Irland och är född 2010 (idag har jag haft henne i en vecka) ni kommer få följa vår resa tillsammans.

Här nere kommer ni få se lite olika bilder från min vardag😊 Hoppas ni mår bra ses i nästa inlägg!

Likes

Comments