Hey guys!
Jag saknar mina långa nude naglar:( det är nog det ända dåliga med mitt jobb... tänkte göra en nagelförlängning innan jag fyller år men det kommer nog inte ske med tanke på att vi inte får ha långa naglar på jobbet.. men antar att många jobb med service som fokus har den regeln.. eller??? Har fått ett beroende av nocco med smak av persika. Så sjukt god! Vilken är eran favorit smak?
See yah<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hey guys!
Kolla vad jag lagat till lunch! Så sjukt gott. Kesoplättar med avokado och sylt + en Avo-Shake till. Så sjukt smarrigt och nyttigt!
Kom på att jag fyller 18 år om 9 dagar. Helt kaos, känner mig fortfarande som 15... Men men, det ska bli jättekul att äntligen kunna göra allt man sett fram emot som liten. Nu ska jag plugga lite och sen tillbaka till skolan så vi hörs! Ta hand om er. See yah<3

Likes

Comments

Hey pepz!
Nu är jag här och tänkte börja blogga för första gången! Ska bli hur kul som helst och jag tror att det kommer bli asum. Nu när det händer ganska mycket omkring mig tänkte jag att det kunde vara kul och skriva av sig och ha sparat som en dagbok. Ser fram emot att skriva lite om mitt liv och mina tankar/idéer kring framtiden!
See yah<3

Likes

Comments