I skrivande stund sitter jag med en ansiktsmask i ansiktet inkurad bland mina kuddar i sängen. Har insett att mysighetsfaktorn typ tredubblas om en sätter sig i ena hörnet av sängen istället för i mitten. Om inte det är revolutionerande fakta så vet jag inte vad som är det.

Jag har börjat skolan förresten, i måndags. Det känns dock inte riktigt som att linjen mellan var sommaren slutat och skolan börjat är jättetydlig. Har fortfarande sommarlovs-feeling, vilket måste betyda att jag inte känner mig sönderstressad än i alla fall. Vi har börjat med biologi och fått en ny lärare i svenska och engelska. Allt känns faktiskt väldigt bra, minus det faktum att det känns lite tomt utan Jossan (<333).

När jag sov hos Lollo tillsammans med henne och Vilma igår (alltså inatt, eller vafan det nu blir) snackade vi bland annat om:

  • Tacos. Både det faktum att det är gott och om alla astöntiga citat som innehåller det, så som "don't be normal, be a taco¨.
  • Barnuppfostran, för att varför inte.
  • Hur olika människor påverkar ens känsla av trygghet. (Vi hade varit en supertrio i kniviga situationer, lovar!!)

Förresten, måste bara nämna att jag såg om filmen Inception för tredje gången förra söndagen, och fyfan vad den är bra! Känns värt att skriva, jag menar jag måste ju göra lite reklam, liksom hallååå, det är ju sånt influencers gör. (Aj. Ja, jag kallade precis mig själv för influencer. *ryser*)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments