Den senaste veckan har jag befunnit mig i Antibes. Jag har haft det så äckligt bra att det känns som om ett tomrum har infunnit sig i min kropp nu när jag är tillbaka i Sverige. Jossan alltså, herre min Gud vad jag gillar hennes sällskap.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Med blött hår och russinliknande fingrar sitter jag i hammocken ute på balkongen. Det är rätt varmt ute. Snapchat säger att det är 19 grader, och det låter inte helt orimligt. Det blåser en del, träden rör sig fram och tillbaka i böljande rörelser, och ljudet av fladdrande blad omsluter mig. Jag kom hem för någon timme sedan och jag tänkte mig att jag kunde berätta vad jag har haft för mig sedan igår morse.

Först och främst ställde jag mig och gjorde matsäck när jag hade vaknat igår. Jag gjorde en pastasallad, precis som alla andra gånger då jag ska göra matsäck. När ryggsäcken var packad och jag hade lyssnat på en podd gick jag ner för trappan längs huset och tog min cykel, för att sedan röra mig mot tågstationen.

Vi möttes inne på Matrebellen i Slussen. Jag, Lollo, Ella, Jossan och Vilma. Skinnarviksberget var vårt mål, och Google Maps fick guida oss dit. Det blåste en hel del där uppe på berget, men eftersom svetten hade börjat leta sig fram på kroppen under promenaden dit bara tackade och bockade vi.

Utsikten får vi inte glömma, den var rätt härlig den med.

Där satt vi, käkade, pratade och så käkade vi lite igen.

Efter några timmar skulle Ella dra och vi andra gick mot Gamla Stan, där vi stannade till för att handla ingredienser till middagen. När vi kom innanför dörren till lägenheten drabbade en enorm trötthet oss alla, och med tunga steg gick vi mot sovrummet där vi la oss tött intill varandra för att ta en siesta.

Middagen lagades och åts sedan girigt.

Vi bestämde oss för att ta en promenad.

En brittisk engelska ledade sig till våra läppar och en förbipasserande frågade vart vi kom ifrån. När vi svarade "Sweden" kunde vi inte hålla oss för skratt.

Vi passerade slottet också, där vi bestämde oss för att ta en bild med vakten. Det hela försvårades dock av att han gick fram och tillbaka längs gången.

"Okej, nu kommer han."

Jag somnade bredvid Vilma och Jossan med värk i skrattmusklerna.

Alarmet ringde 09:30 och jag gick upp efter en stunds degande, och gjorde frukost åt oss som vi sedan åt i sängen. 

Fyfan vad jag tycker om dem. Bästa bästa bästa.

Likes

Comments

Sommaren rör sig i en takt som jag har svårt att hantera. Den bara flyger förbi, och här sitter jag och tänker att jag nyss hade skolavslutning.

Samtidigt som jag tycker att allt går för snabbt, så uppskattar jag allt så himla mycket. Skulle nog vilja hävda att jag aldrig har älskat sommaren som jag gör iår. Tidigare har jag känt en stress kring att hitta på roliga saker och "ta vara på sommaren, den är ju så kort". Visst, den tanken är inte spårlöst försvunnen i mitt huvud, men jag orkar liksom inte bry mig om den när den ropar efter uppmärksamhet.

Jag har tagit så många promenader. Älskar det. Älskar att gå bland träden och känna doften av sommar.

Jag, dessa två och Vilma var ute på mitt landställe över en helg. Blir glad bara jag ser bilderna.

GOALS.

Jag har ju dyrkat poddar ett tag nu, och lyssnat på cirkus 1 om dagen. Nu har jag upptäckt min nya grej; ljudböcker. De är som menade för mig. Tycker om att en kan göra saker samtidigt som en lyssnar.

Har knappt badat någonting, förutom på mitt landställe, där jag badade för att tvätta mig. Vädret har bara inte gjort att jag blivit sugen.

Wallander, seriernas mamma, har jag börjat se på igen. Framförallt på grund av att mamma tycker om den, och vi kan därmed titta på den tillsammans.

Likes

Comments