Hej! Lite dåligt samvete för att de inte har varit någon bra uppdatering här, men de har liksom hamnat lite efter allt annat. Skola, familj och vänner! Men kommer försöka va bättre, men de är mycket att hinna med nu! Så hoppas ni förstår😌
De inte mer än såhär denna gång men hoppas på att jag får lite mera tid till detta
😉 så ses vi..... någon gång😬

//Kram Tilda<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeeeeeeej igen!✌🏼️Det var ett tag sen😂men min mobil har varit låst, så när vi väl fick igång den så var alla program borta😕jag frågade Saga om lösenordet och försökte komma in ex antal gånger, gick sådär de första gångerna😟

Men det är sommarlov som ni nog vet! Heheh. Hittills har vi varit och badat några gånger när det varit bra väder, vi har oxå varit på IKEA om någon vill veta!
Men snart så är det dax att åka till Rhodos, äntligen. (14 dagar kvar)😝😝
Hade ingen bra bild eftersom att den har varit låst, så det fick bli en från helgen. ( har lite bråttom när jag skriver detta, ska iväg😁därför lite rörigt)

Kram// Tilda<3

Likes

Comments

Hej alla! Vi har varit jättedåligt på att uppdatera bloggen, eller jag har varit. Så jag ber jättemycket om ursäkt💗 jag tänkte bara berätta att jag åker till Stockholm idag me några kompisar. Vi ska bo på hotel, gå på grönan och åka båt över till ön Birka. Jag tror att jag ska försöka att göra ett inlägg om det. Det kanske blir när jag kommer hem från Stockholm så att jag får med allt på en gång.
Vi ska åka tåg så det går ganska snabbt.💓

Hoppas ni har ett bra sommarlov💎//Saga

Likes

Comments

Heeeeej😊 Idag är det lördag och det har regnat HELA dagen😰Jag "pigga" upp mig med att klippa av mig håret!!!!! Eller inte hela, men till axlarna😱 Det blev bra med kortar än vad jag trodde! Jag får mycket inspo utav FELICIACARDELL, denna gång var det håret😝

Iallafall så är det midsommar på fredag, vi ska vara med och anordna det ute i "hagen". Så bor ni i Norrköping kom jättegärna för bi en stund! Åke förbi flygplatsen en bit, sväng av där det står och säljer jordgubbar ( finns en liten skylt där det står självplock på) sväng in där, Åk en bit in på vägen tills ni ser 2 gula hus och en MASSA nybyggda hus! Ni ser nog vart det är. Dålig förklaring men aja! Midsommarstången kläs 14:00, så ta gärna med blommor och fikakrog kan vara mysigt😍Jag och min familj är där och en annan familj här!
😄 Hoppas ni kommer!😆 några frågor skriv gärna de så ska jag försöka svara så gott jag kan!😘

Kram Tilda<3

Nouw.FELICICARDELL.se

Likes

Comments

Äntligen har vi sommarlov, under sommaren var det först bestämt att vi skulle till Gotland, men så en kväll i veckan satt jag och mamma och tittade på sista minuten reser. vi hittade en resa till Rhodos en vecka all inclusive hotell! Det finns ett vattenland och FEM olika pooler! Så bara! Vi kommer att åka 30 Juli ifrån Norrköpings flygplats kl 08:15. Längtar så mycket!
Nog om det nu! Igår var det skolavslutning och jag och typ 70% av min klass slutade på den skolan! Vi hade världens bästa lärare! Hon var bara bäst! Innan den så var vi på min lillasysters avslutning, den var så långtråkig😰 men något som är lite roligare är att på torsdag ska jag Nora och Sara till skara sommarland tillsammans med fritidsgården! Roligt!

Under den vecka som gått har typ ingen ting hänt förutom sommarlov och jag fyllde år den 8 Juni! Förlåt för lite rörigt inlägg men bara blev så. OK!

//Tilda<3

Likes

Comments

Så skönt! Nu är det sommarlov! Det finns inte så mycket mer att säga, vi fick våra omdömen, en ros och ett kort på min klass. Både jag och Tilda byter ju skola i höst, så att det var lite svårt att ta farväl av lärarna vi haft💕

På kvällen sedan spelade vi golf med våra kompisar, jag vann! Haha! Det var nog bara tur🍀

Sedan gick vi och åt glass på
Sibylla (ingen spons) 💜

Kram Saga💞💞

Likes

Comments

Heej! Idag har jag varit Maja den andra lilla enhörningen🦄( asså jag är enhörningen, hon är den andra enhörningen)
Vi har haft så kul och hon är en av de finaste vännerna man kan ha! 💞 Har inte så mycket mer att skriva, så jag säger väl hejdå!💕...

Men först så ska ni hå in och följa Maja på Instagram! (Hon är priv men fråga ändå)
---> majakapliiing

Ha det bra /kram Saga🍀🍀

Likes

Comments

SOL igen, hoppas vi får ha kvar den ett tag till⭐️ Nej men nu är jag påväg upp till bussen(07:26 är klockan) Jag har ingen som helst aning om vad jag ska skriva om, och det är därför jag inte gjort något inlägg på ett tag! Jag har även varit sjuk😷 Men jag ska försöka komma igång igen😂
Idag ska jag inte göra någon ting, eller kanske vara med min kompis med det är inte så roligt⭐Under veckan ska jag inte göra något speciellt mer än att gå i skolan och chilla typ! Så mitt liv kommer vara det tråkigaste liv som finns just nu⭐️ Förlåt för tråkigt inlägg men har som sagt ingen aning om var jag ska skriva om! Då om ni har någonting ni vill att vi ska skriva om så kan ni gärna skriva det⭐️
//Tilda<3

Likes

Comments

​Hejsan! Idag har jag firat morsdag. uppvaktade mamma lite extra och åt lunch på min mormors landställe. Jag gav min mamma ett hjärta som jag gjort på träslöjden, på bilden där! Min mormor fick en liten bok med rabattkuponger och en vimpel med vackra blommor. Mormor gör den godaste maten, idag fick vi kötbullar och potatis :) det var jättegott! i efterrätt blev det jordgubbar med grädde <3 

Jag älskar min mamma och hon jobbar på så mycket hemma med att städa,laga mat, handla, lämna oss på skolan och ta hand om oss <3 hoppas att ni har haft en fin dag och gett eran mamma extra mycket kärlek!

Ha det bra / kram Saga

:-( jag kom just på att det är måndag imorgon

Likes

Comments

Alice i spegellandet

Heej! Idag har jag varit på bio med min mamma. Vi såg Alice Through The Loking glass, eller på svenska: Alice i spegellandet. Den var superspännande och rolig, jag skulle verkligen rekommendera den till alla åldrar.... förutom de över 80 och under 9 (vi behöver inte gå in på detaljer)

Den var lite läskig och ibland var det höga ljud. Det är 11 årsgräns på den. jag tror att den var ca 2 timmar eller något sånt. Om ni inte sett Alice i underlandet borde ni nog göra det, annars kommer ni inte fatta någonting!!

Jag ger denna film 4/5 enhörningar, den var superbra och den fick ju nästan full pott.... meeeen, den var lite rörig i vissa delar och det var därför den inte fick 5/5. (varfrö jag använder mig av enhörningar är för att jag älskaar enhörningar, inte former som femhörning eller åtthörning, utan hästar med ett horn, jag tror kanske att ni fattade det)

PS: Vill ni att Tilda och Jag ska recensera fler saker

glöm inte att uppvakta din mamma imorgon på morsdag / kram Saga

PS nr 2: varför jag gör parenteser hela tiden är så att ni ska förstå lättare vad jag menar så att ni inte ska se ut som ett frågetecken! Bra va?! 

Likes

Comments