INFO, HUNDAR

jag tänkte länka min nya blogg här. Som ni ser på bilden så är det inte samma blogg som den där, det är en "hundblogg"

Nya bloggen:
http://nouw.com/sagasdogpack

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

INFO

Jag trodde verkligen inte att jag skulle tröttna på att blogga, det är verkligen de jag behöver som en dagbok.
Om jag ska ha en sån här blogg kommer de alltid vara krav på att det ska vara regelbunden uppdatering ofta och att det ska vara inlägg som betyder nått, men det kommer aldrig att fungera för mig.

Som jag skrev tidigare så behöver jag dehär, jag behöver kunna rensa mina tankar genom att skriva så jag kommer inte sluta blogga, men jag kommer sluta på denna blogg.

Jag kommer att starta en blogg där det inte finns några förväntningar att mitt liv är perfekt eller att jag är perfekt på något sätt. Det kommer inte vara några krav på att det måste vara uppdatering ofta eller att det måste vara inlägg som har mycket att erbjuda. Det kommer att vara inlägg som jag inte måste känna någon press på att dom inte är bra nog, jag sätter mig bara framför min dator och skriver de jag vill skriva.

Tack för tiden på denna blogg hah!😘

Likes

Comments

HUNDAR, INFO

Jag kommer inte dra hela historien nu om varför jag vann osv men jag tänkte länka en intervju som svedea, dom som gav mig de har gjort.

svedea.se/hundforsakring/blogg/saga-en-lycklig-hundstipendiat

där är både en intervju och en film på när jag fick reda på de och när jag började gråta haha😅

Likes

Comments

BILDER, HUNDAR, MIN HELG

Nu har det kommit till den stunden då jag sitter på Arlanda och väntar på planet som tar mig hem.
Det ända jag känner just nu är att jag inte vill!! Jag vill inte hem!! Till Kiruna, jag trivs skit bra i Stockholm.😞

Aja de är bara att leva med de, nu iallafall ska jag lägga upp allt jag har fotat här. Det blev inte så mycket men så är de!😘

heh blev lite spegelbilder😁👍🏼

och mat!!😍😍

vi var ju trots allt turister hah😅

ofc hundmässan oxå!!❤️❤️❤️

och nu lyfter planet och jag tackar Stockholm, stora Stockholm hundmässan & svedea!❤️😘💯💋

Likes

Comments

INFO, MIN DAG, MIN HELG

Det är december!!! Omg!!!🎅🏼🎄
Ni har ingen aning om hur länge jag har längtat till december. IIIIII!!!!

Jag är i Stockholm nu, jag kom hit idag (fredag) och kommer vara här tills måndag. På söndag kväll eller måndag så kommer jag att lägga upp ett inlägg där jag skriver om varför jag är här, så va aktiva då!😘

Jag håller på att filma en vloggvecka till min kanal så jag har fullt upp med de också. Jag har inte börjat ladda upp vloggarna än med kommer nog börja göra de imon (lördag) om jag hinner redigera allt som jag vill ha redigerat innan jag ladda upp de.

Jag kommer fota ganska mycket under resan så laddar jag upp dom i slutet av resan + en lite sammanfattning av hela resan!💯

Jag har också fått en ny iphone 7 så det kommer att bli bättre inlägg och mer bilder.👍🏼
Hörs på Söndag-Måndag?💗💗

Likes

Comments

BILDER, HAULS

Idag blir det in liten slags haul och liten om vad jag tyckte om den.

Jag fick då se på Therese Lindgrens instagram att man kan förbeställa hennes bok, paniken inom mig när jag läste de... Jag gick in på hemsidan beställde boken, jag hade bråttom då oxå så jag tog boken på faktura.

Söndag 13/11 ser jag på instagram att MÅNGA har lagt upp bilder på att dom har fått hem hennes bok, jag var inte hemma då så jag i panik ringer min pappa och typ skriker åt han och frågar om någon bok har kommit. Vet ni vad han säger?! "Jag ska gå ut i brevlåda och kolla så ringer jag dig snart" asså jag fick ännu mer panik och håll typ på att svimma. Han ringde upp ganska fort och sa att den hade kommit då jag frågade i panik om den var signerad och han svara ja!!

Jag kom he och blev lite besviken för att hela framsidan å lös, men det är så på alla och varför dom har gjort så är antagliga för att de är billigare. När jag började läsa boken kände jag bara hur bra denna kommer vara för min ångest, hoff vilken lättnad.

Jag förbeställde den på www.adlibris.com jag kommer inte ihåg om den hade samma pris som nu men jag tror de. Nu kostar den iallafall 156kr!

Likes

Comments

INFO, MIN DAG, deep talk

(detta inlägg skulle ha kommit upp söndag 13 november men det blev något fel så den kommer upp nu istället!)


Jag vet att det inte har vart någon uppdatering men det har varit så sjukt mycket med skolan och hundarna osv. Hoppas att de är okej, men nu ska jag försöka att uppdatera ett inlägg i veckan iallafall, jag kommer inte att ha något schema för de fungerar inte alls för mig, så inläggen kommer lite hursomhelst.

Det kan komma ett inlägg på en vecka, det kan komma sju inlägg på en vecka, det är något som jag inte vet. Det beror oxå mycket på hur mycket läxor och prov jag har i skolan för jag måste verkligen fokusera nu i skolan för jag har vart borta nu så mycket.

Jag har oxå väldigt mycket ångest just nu om lite allt möjligt, jag har väldigt huvudvärk pga detta oxå men men life goes on.

Jag ligger här i min säng, klockan är 21:28 i skrivande stund. Jag måste duscha, tvätta kläderna jag ska ha imon, städa mitt rum för att jag vet jag inte kommer kunna göra de i veckan, skriva klart en hel saga (skolarbete) och så måste jag gå och lägga mig tidigt så att jag orkar upp imon. Å jag kan inte duscha innan jag går och lägger mig heller för att efter jag har duschat blir jag pigg och då kommer jag inte somna fören typ 1-2. Hoff, ångest...

En sista sak jag måste få sagt! Jag kommer börja skriva lite djupare inlägg nu framöver, jag känner att en stor sak som jag hatar med dom flesta bloggarna är när dom bygger upp de där perfekta livet fast dom lever med ångest, mobbning osv. Å alla deras djupa tankar dom har inuti sig... varför ska man inte få skriva om sånt!? Jag har väldigt mycket jag vill få sagt så att ni vet!

Förlåt för långt inlägg men hoppas att ni gillade de här inlägget iallafall så hörs vi i nästa inlägg!<3
Likes

Comments

INFO, MIN VECKA

Hörni! Jag är tillbaka nu!

Jag har fortfarande inte något internet hemma men nu har jag lättare tillgång till internet.

Jag har ganska mycket bloggtorka just nu men det är höstlov iallafall, yeyy!! Imorgon kommer Wilma till Kiruna, hon kommer vara här i en vecka tror jag så då kommer det komma ett inlägg varje kväll + så kommer jag att försöka ladda upp en vlogg varje dag på min kanalen. Jag lovar ett inlägg här varje kväll men jag lovar dock inte en vlogg varje dag!

Just nu sitter jag iallafall i sängen & facetimar med en kompis och njuter av att det är lov!

Likes

Comments

BILDER, HUNDAR, INFO

Välkommen till min blogg!💯

Idag hade jag tänkte att bjuda på en bildbomb. Det kan hända att jag har lagt upp några av dom här bilderna tidigare men de får ni stå ut med. 😅

Jag har en instagram oxå till hundarna som heter sagasdogpack😜

Jag hoppas att ni gillar mina bildbomber, om ni inte gör de så skriva de i kommentarerna så slutar jag med de!🙋🏼

Jag hoppas att ni får en bra dag & att ni gillade inlägget!😘😘

Likes

Comments

BILDER, INFO, ÖVRIGT

Välkomna till min blogg!💯💯

Nu är det så att jag har flyttat & jag har inte något internet så det är därför det inte har vart nån uppdatering! Men nu vet ni iallafall!

Jag bjuder på lite bilder från igår oxå!

OBS!!

Ni alla måste gå in & rösta på Wilmas bild i denhär tävlingen!
Länk -> http://hundensdag.royalcanin.se/arets-fototavling/?contestId=5538

Glöm inte att rösta varje dag!

Likes

Comments