Zakynthos

Inlägget skrevs igår men då ville inte internet samarbeta.

Hej!

Vi landade på Zakynthos, i den vackraste solnedgång jag sett på länge. Solen var helt rosa! Till hotellet kom vi precis när restaurangen stängde, men den snälla personalen sa till oss att parkera väskorna i foajén, och skynda oss till middagsbordet. Gott med kyckling, potatisgratäng, och tzatziki!

Tanken var att skippa sjalen den här resan. Lite träning för att känna mig bekväm i att acceptera mitt utseende. En kvart räckte tyvärr, för jag vill ju inte vara orsaken till att någon skadar sig. Skämt åsido, men det var så sjukt många som stirrade, så självkänslan blev lika med noll.

Idag har vi gjort en supermysig Roadtrip runt ön, med min morbror och hans flickvän. Dom är lite anledningen till att vi just åkte hit, till Zakhyntos. Vi ville ha lite back up ifall något skulle hända med mig. Så när vi fick reda på att de hade en resa bokad hit, så tvekade vi inte en sekund. Aja, tillbaka till vår lilla bilresa. Niclas och Sabine hade hyrt en bil som vi skulle åka runt i. De hämtade oss på hotellet, och sen åkte vi till några olika stränder. Vi stannade någon timme på varje ställe, för att sedan fortsätta till någon ny strand. Riktigt lyckad dag, det har varit helt fantastiskt. Vi gjorde "sandslott" och snorklade, och bara njöt av det sköna vattnet och vädret. Det var också väldigt coolt att se sköldpaddenästerna. Jag tycker det är bra att de tas hand om, så att inget förstörs.

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Ni ser ut att ha det bra