Stress och ångest

Hej! Förlåt för uteblivet blogginlägg igår, jag orkade inte skriva.

Idag cyklade jag till Isabells grav och satt där en stund. Har inte varit där på ett halvår. Velat åka dit men det har tagit emot lite. Aja, idag åkte jag dit iallafall. Gick bättre än väntat, grät inte alldeles för mycket. Men saknar henne enormt!

I skrivandes stund har jag ångest. Ångset över flytten, över skolan, över Trolltunga och ja, typ min vanliga ångest också. Vi flyttar redan nu på tisdag, och jag hatar verkligen att flytta. Det blir den elfte gången för mig som jag flyttar, så ni kan ju förstå att jag är ganska less vid detta laget. Det ger mig sådan stress att komma hem till kaos, komma hem till flyttkartonger och stök. Nej usch, detta känns liksom inte som ett hem där jag kan vila och ha det skönt.

Och är stressad över skolan också. Valde att byta min linje till Vård från sambeteénde. Och det känns som jag ångrat mig. Vill verkligen gå sam men tror det blir för mycket plugg för att jag ska orka! Usch, hur ska jag tänka?! Det är liksom inte långt kvar tills skolan börjar, jag som tänkte att jag skulle se fram emot det?!

Försökte spela in en video idag, men det gick inte alls bra. Känner mig verkligen energilös och tråkig. Hoppas jag får ihop det någon annan gång. Just nu är mitt liv väldigt hoppigt, ena dagen mår jag hur bra som helst och andra dagen har jag världens ångest!

Gillar

Kommentarer

Helene K
,
Åh, hoppas du snart får må bättre. Det är du så värd! Styrkekramar!
Linnéa
,
Hoppas stressen lättar! Vilken skola är det du ska börja på? Känner en som ska börja vård på Cultus och tänkte att det kanske underlättar om man "känner" någon som börjar på samma ställe?
SagaLundin
SagaLundin,
Det är Cultus jag har valt och kommit in på! Kramis! 😘
nouw.com/sagalundin
Malin
,
Life is too important to be taken seriously. Världens bästa citat. tänk på det!
Kicki
,
Fina Saga! Gå du Vård i lugn o ro. Skönt att ha ett aningen lugnare tempo o ämnena om vård o människors beteende kommer du ha nytta av hela ditt liv både privat o inom de flesta yrken. Efter gymnasiet kan du, beroende på vad du vill göra då, alltid ta en termin eller två o komplettera de ev ämnen du skulle behöva. Ett litet år i långa loppet gör varken från eller till... Kram o lycka till😍
SagaLundin
SagaLundin,
Jo, tror nog att det är klokast kanske! Tack för din kommentar, det hjälper mig verkligen! Kram! ❤️
nouw.com/sagalundin
Fia
,
Jag ska säga samma sak som en vän gjorde till mig vid gymnasievalet. Gymnasiet ska vara en rolig tid där du gör något som är just det ROLIGT! Din framtid kommer inte speglas av gymnasieval, om du vill komma in på universitetet kan du göra det. Men det är många år framåt. Fokusera på nuet och det du orkar med just nu. Vad gäller trolltunga så kommer det gå galant. Om du får smärtgenombrott finns det alltid hjälp att få och det går att avbryta. Om du avbryter är det inte ett misslyckande utan en konsekvens av tumören som gör ont. Du är modig , stark och fantastisk saga! Heja dig ❤
SagaLundin
SagaLundin,
Hej! Wow tack för din kommentar! Den hjälpte verkligen! Är så tacksam över att jag har så kloka läsare! Kram! ❤️
nouw.com/sagalundin
Gun Karlsson
,
❤❤❤
moastodberg
moastodberg,
Åh förstår att det är jobbigt då ångesten kommer och knackar på lite nu och då. Att ha ångest är så jobbigt tycker jag. Glöm inte att ångest är helt normalt. Jag tycker du har en superfin blogg verkligen! Så härligt att höra vad du känner rakt från hjärtat. Jag tycker du är så fin och verkar vara sjukt stark och snäll. Sköt om dig massor! För att du ska ta han om dig själv också<3!! Sedan det här med gymnasiet gör det som är roligast. Jag går vård och tycker det är väldigt roligt men följ hjärtat och gör det roliga! Massor av kramar! /Moa
nouw.com/moastodberg