Städdag

Började dagen med en lååååång sovmorgon, välbehövlig efter att ha gått upp 7.30 tre dagar i rad. Idag fick det bli en riktig hemmafixar-dag. Vi dammsög, städade badrummet, sorterade mina mediciner, tvättade osv. Det behövdes helt enkelt städas... Ja, medicinerna hör kanske inte till städningen, men är tyvärr ändå ett måste. Som det är nu äter jag ca fem olika mediciner, mot smärtan. Det är ca 15 tabletter, fördelat på fyra gånger per dygn. Därutöver tillkommer dagliga sprutan med blodförtunnande, samt "vid behov-medicin". Larmfunktionen på telefonen är ovärderlig för att bli påmind!

Jag stod för middagen. Det blev grillad lax med kokt potatis och en fräsch sallad. Till det gjorde jag tre goda såser, en med dill, en med citron, och en med sweet chili. Det smakade sååå gott, och ännu bättre att sitta ute i pergolan med sista solvärmen.

Till kvällen var det vi själva som ville fixas haha. Mamma färgade håret, och jag och Love målade naglarna, så nu är vi fina inför imorgon. Inga större utsvävningar idag alltså, men sådana här dagar är ju också livet!

Loves naglar! Är så glad att jag fortfarande får måla hans.

Gillar

Kommentarer

Carro S
,
❤️❤️❤️