Så oerhört tacksam!

Vet inte hur många gånger jag har skrivit detta men ni är verkligen världens bästa läsare. Kan inte begripa hur jag förtjänar er. Vill tacka för alla fina mail, SMS och kommentarer. Tack för all energi, styrka och mod ni skänker mig, ni anar inte hur mycket ni faktiskt betyder för mig. Hade aldrig klarat denna resa utan er och vill knappt tänka på hur jag hade mått om jag inte hade haft bloggen och er. Sedan hoppas jag att ni förstår och har överseende med att jag inte kan svara er alla, det är ni helt enkelt för många för.

Det som hänt sedan sist då?! Jo, jag, Jenny och Rocky hade en mysig eftermiddag/kväll hemma hos familjen Lavemark i lördags. Och ja, vad gjorde vi som resten av halva Sverige gjorde?! Vi kollade självklart på fotbollsmatchen. Men ja, dessvärre gick det ju inte så jättebra men det stoppade inte oss att ha en trevlig kväll. Vi hämtade lite pizzor från Pizzahut samt lite sushi och hade en mysig middag tillsammans.

Sedan begav vi oss vidare, först ett stopp hos Amanda för att hämta upp henne och sedan raka vägen hem (Okej, jag erkänner, vi stannade och köpte godis). Hemma hann jag inte vara länge innan HSV kom. Eftersom bölderna vätskar så mycket så måste jag nu lägga om dem två gånger per dag så att det inte läcker igenom. Så ja, detta var sköterskans uppgift denna kväll. Tror inte ens att hon hann åka innan nattpatrullen (hemtjänsten) kom. Dem har jag faktiskt saknat jättemycket haha, men mycket hann jag inte prata innan jag slocknade. Det är som om nattpatrullen är min John Blund haha. Sekunden de lägger mig i sängen somnar jag haha. Så ja, mycket häng med Amanda blev det ju tyvärr inte.

Dagen efter blev en seg hemmadag. Jag var precis som dagen innan sjuuuukt trött och hade väldigt svårt att hålla ögonen öppna. Hann umgås lite med Amanda innan hon sedan behövde åka. Nu är hon nämligen borta utomlands på utlandssemestrar i två veckor. Hur ska jag klara mig?! Saknar ju henne redan.. När hennes mamma kom och hämtade henne pussade jag henne hejdå och placerade mig sedan i soffan med Love. Efter lite vila trotsade jag och Love den stekheta solen och gick en långpromenad med Rocky. Fruktansvärt varmt alltså och jag är så djupt imponerad över min 11-åriga lillebror. Hur kan man vara så stark? Han drog mig hela sträckan och då var det mycket uppförsbackar och nerförsbackar och det blir verkligen tungt. Men detta fixade han galant, blir verkligen så imponerad!

Sedan var vi inte bara tvungna att lämna hemmet utan också Lovetuss hos pappa sin. Det roliga var slut och det var ännu en gång dags för Hospice. Fick bara mer och mer ångest för varje meter vi rullade med bilen, usch vad jag inte ville. När vi parkerade var det som om jag fick ett slag i magen av dödsångest, tårarna började komma och allt bara sköljde över mig. Så skönt att då få logga in här och få skriva av sig, verkligen min terapi. Och sedan möts jag bara av massor av kärlek och stöd vilket i dessa lägen är så välbehövligt. Ännu en gång - tack från botten av mitt hjärta, ni är verkligen mina bästa vänner.

Idag har jag haft en bra dag. Mamma har äntligen fått sin morsdag-present, att få fixa håret precis som hon vill. Det har tyvärr tagit sin lilla tid att hitta en frisör, samt ta sig tiden att boka en tid. Men så tog jag äntligen tag i det och gjorde det förra veckan, och idag skedde förvandlingen. Underbart att få se mamma så glad, det bara strålade om henne. När man inte trodde att hon kunde bli vackrare så blir hon det. <3

Mamma hade ringt min barndomskompis mamma, Ann, till salongen ifall det skulle vara så att jag inte orkade vara kvar hela tiden. Detta var ganska tur då det faktiskt hade blivit lite väl lång tid där inne annars, hela tre och en halv timme höll de på. Så då gick jag och Ann och mötte upp min älskade pappa på en liten lunch istället. Vi hade det supertrevligt och det var jättemysigt att få träffa pappa min igen.

Så trött efter detta och vi tog oss tillbaka till Hospice. Satt sedan halvsovandes på den stora balkongen här och fångade den sista solen. Men nu ska denna Saga hoppa i säng. Natti! <3


Gillar

Kommentarer

Angelicairena
Angelicairena,
Åh jag tänker på dig mycket och hoppas att du är okej <3
nouw.com/angelicairena
Ulla
Ulla,
Undrar så vad Du får Din enorma styrka och kämpar anda ifrån ..om än Du med all rätt och förståelse blir totalt slut emellanåt ...här kommer massor med STYRKEKRAMAR 🙏🏼💞🙏🏼
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229