Omöjligt att planera

Idag var det dags för provtagning på sjukhuset igen. Viktigt att ha koll så att allt ser bra ut. Dessvärre kändes det inget vidare då näsblodet började flöda, innan vi ens hunnit lämna parkeringsgaraget. Vilken start! Blod i hela ansiktet, på händerna, på jeansen, och blodiga papperservetter överallt. Visserligen var vi ju på rätt ställe för att bli omhändertagna, men ändå. Dock var det ändå bra, eftersom jag hade fått en remiss till att bränna i näsan. Vi tog proverna som skulle tas (som förmodligen hade kunnat tagits från näsan, istället för i armvecket), och sen gick vi direkt vidare till öron/näsmottagningen.

Där kände jag mig tyvärr inte alls bra bemött. Läkaren kändes väldig oförsiktig. Det gör så jäkla ont på mig, som har sköra slemhinnor. Detta verkade han dock inte förstå. Om jag ska summera det hela, så kan jag ju säga att jag lämnade sjukhuset gråtandes, hade jätteont, och kommer aldrig att vilja komma tillbaka. Dessutom kände jag mig i övrigt ganska ynklig och känslig just idag, så allt blev ju ett snäpp värre av det också.

Sedan blev det ett tre timmar försenat besök hos morfar, som hade lagat god lunch åt oss. Såklart kunde jag inte äta eftersom jag mådde så illa och hade så äcklig smak i munnen, efter behandlingen jag just utstått. Dagen blev tyvärr inte som jag hade tänkt mig, då eftermiddagens planerade Stockholmsbesök varken hanns eller orkades med. Det är verkligen helt omöjligt att göra upp planer, suck!

Familjen Lavemark, som har hand om våra katter nu när vi inte är hemma så mycket, är just nu bortresta. För enkelhetens skull sover vi därför här med katterna istället. Perfekt tycker jag, då kunde jag ju få sno deras badkar! Så det har väl varit dagens höjdpunkt helt enkelt haha.

Jag tycker det är så jobbigt när det inte blir som jag tänkt mig. Jag blir så frustrerad när jag liksom inte kan göra något åt saker och ting. Jag hoppas att ni, som är mina vänner, förstår och har överseende med den biten! Jag vill verkligen vara med er. Ge inte upp! Jag behöver er!

Vi köpte ett klösträd till katterna, de verkar nöjda!

Gillar

Kommentarer

magdalenasvanbom
magdalenasvanbom,
Hej! Hittade din blogg igår & läste igenom alla inlägg. Måste bara säga att du verkar vara en otroligt härlig & stark tjej. Heja dig! ❤️
nouw.com/magdalenasvanbom
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Stor kram till dig! <3
nouw.com/jenniferklingvall
ANNE
,
Bedrövligt att du inte blev bemött på ett schysst sätt på avd. Stor kram till dig 💟. Är du ofta hos mamma i Björklinge? Tänkte komma förbi o ge dig en KRAM.
Annicka lavemark
,
Dåligt av läkare att inte ha empati. På fel jobb? Njut i badkaret Saga ses på fredag.!