När livet vänder!

Idag är det två år sedan, två år sedan min läkare kom in och gav beskedet, beskedet som har ändrat både mitt och många andras liv för evigt. Jag kastades in i en helt ny värld, cancervärlden, en värld som jag aldrig tidigare haft erfarenheter i. En värld full av smärta, skräck, och ensamhet. En värld jag önskar att ingen någonsin ska få behöva uppleva.

Svårt att förstå att det faktiskt bara har gått två år. Det känns som om jag varit sjuk i hela mitt liv, och jag kommer knappt ihåg livet som frisk. Varför det känns så är för att det inte var förrän jag fick detta besked som jag faktiskt började leva mitt liv. För cancer har inte bara tvingat mig till smärta och skräck, utan också till en ny inställning. Trots att dessa två år har varit de absolut värsta åren i mitt liv så har de också varit de bästa. Jag har fått gåvan, gåvan som är svår att få utan att genomlida något hemskt. Gåvan att ta vara på varje dag, varje sekund. Att vara tacksam för allt det man har och inte vara arg över det man inte har. Och förståelsen för att det inte finns några garantier. Sorgligt nog är jag så mycket lyckligare nu än vad jag någonsin var när jag var frisk. Varför ska man gå igenom ett sådant här helvete för att förstå det?!

Tyvärr kommer jag aldrig någonsin få ett liv utan cancer igen, vi sitter ihop tills döden skiljer oss åt. Men att den ska behöva ta mitt 17-åriga liv är bara så fruktansvärt fel, orättvist, och ofattbart. Något som aldrig någonsin ska vara okej. Nu är det vår tur att besegra cancern och inte tvärtom. Snälla bli barnsupporter du också, och hjälp till att lösa gåtan!

Här hittar ni min insamling till Barncancerfonden - Kiwisfight! Snälla hjälp mig att "fira" denna årsdag genom att skänka pengar så att jag når mitt mål!

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Följer din blogg, vilken otrolig tjej du är❤️❤️❤️, självklart lämnar jag ett bidrag.
Ann
Ann,
Cansern är elakt monster. Så orättvis elak. Man hatar den. Du är så ung snygg sexig tjej så orättvist.kram
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229