Min mamma är helt fantastisk!

Listan på vad jag har gjort idag är inte lång haha.

Alva och Vickan sov över här igår. Gissa vem som var sist upp ur sängen imorse! Jo jag, med marginal kan jag säga. Vickan var tvungen att åka precis när jag vaknade. Hon skulle spela match. Alva hängde iallafall kvar ett tag.

Tycker verkligen att det är så himla mysigt med sleepovers. Som ni redan vet hatar jag att sova ensam. Det är skönt att sova med någon nu när jag inte sover så bra. Det stoppar tyvärr inte drömmarna, men man känner sig mycket tryggare.

Efter att Alva gick hem lade jag mig i soffan och kollade youtube, och där låg jag hela dagen, hehe. Även fast det kan vara skönt att ha en lugn dag så kryper sig ändå ångesten på. Så himla synd att jag bara inte kan njuta av det.

Egentligen vill jag ta ett varmt och skönt bad, som jag typ väntat i veckor efter. Men min brännskada gör väldigt ont i varmt vatten, så jag tror faktiskt att mitt "sköna" bad inte blir så skönt. På tal om brännskadan så är det till och med ännu värre idag. Skulle vara väldigt tacksam om den hade lust att lämna min kropp NU!

Istället för att ta mitt varma bad sitter jag nu och skissar på en ny tavla. Inte så dumt det heller. Kanske lägger ut en bild här när den är klar.

Hoppas ni har haft en helt fantastisk helg, och att er måndag blir bra den med. Vet att måndagar inte brukar vara favoritdagen på veckan, men allt handlar om inställning. Försök att göra den så bra som ni bara kan!

Och kolla hur fint jag har det! Min mamma är verkligen helt fantastisk! Tyvärr gör sig inte färgen helt rättvis på kamera! Men jag är så himla nöjd, vet seriöst inte hur många gånger jag har sagt det idag!

Gillar

Kommentarer

Susanne
,
Ett fint rum till en fin tjej🌟
Ullis
,
Hej du fina starka tjej!
Om du inte redan tagit upp dina problem med sömnsvårigheter och ångest med dina läkare så gör det. Det är dränerande att få sällskap av såna problem och hjälp finns att få. Du är verkligen värd att få sova gott och tryggt!
Jag brukar aldrig följa bloggar men din läser jag varje kväll, jag tycker att du är helt fantastisk. Ge gärna en klapp på axeln till din fina mamma också, hon verkar var den bästa mamma någon kan få!
SagaLundin
SagaLundin,
Just nu äter jag sömntabletter varje kväll som gör att det blir lite lättare för mig att sova och slappna av. Vad roligt att du väljer att läsa min blogg, är verkliegn så glad över varje läsarejag har. Båda mina förläldrar får tusen kramar per dag för de är så himla underbara, älskar dom något otroligt!
nouw.com/sagalundin
J-Å
,
Är inte din mamma sjuksköterska (tyckte att du skrivit det någonstans?)? Du ska naturligtvis prata allra först om råd med din bästa mamma, om allt som du har på hjärtat 😊 <3
SagaLundin
SagaLundin,
Nej, mamma är inte sjuksköterska. Hon jobbar faktiskt som brandman. Coolt va!? Kram! <3
nouw.com/sagalundin
J-Å,
,
Va coolt att din fina mamma är brandman! Då kan du känna dig helt lugn! Då är du i trygga händer! 😊 Kram! <3
Gun Karlsson
,
Så synd att plågas av sådana drömmar finaste Saga❤hoppas du får hjälp med det,så du kan sova tryggt❤Tänker på dig❤Så fin mamma du har❤Styrkekramar till dig ❤😍😘
Annicka
,
Vad fint det blev Saga. Hoppas du kan njuta av dagen. Hörs....💕💕
Malin
,
Superfint❤styrkekramar❤kram❤kram❤kram
Mikaela
,
Så fint du har det! Det är så himla kul att du delar med dig så mycket av vad ni gör. Då får jag ju veta mycket av vad Vickan gör med 😘 Och alla dessa fina bilder på er 😍 Såklart din mamma är fantastisk ❤️