Header

Hej från en trött och sliten tjej! Egentligen har jag inte lust att skriva idag. Men sen tänkte jag efter. Jag gör inte detta för att jag vill vara en bra bloggare, jag gör detta för att jag vill dokumentera. Dokumentera vad jag gör, och hur jag mår! Jag vill kunna gå tillbaka och se vad jag hade för funderingar, gjorde, och mådde! Det är en väldigt stor anledning till varför jag försöker skriva varje dag!

Idag vaknade jag hur trött som helst! Vi sov jättelänge, men kändes ändå som att jag gick och lade mig piggare än vad jag var när jag vaknade. Och ändå fick jag flera timmars sömn. Kanske för att jag ständigt vaknar ca 10 gånger varje natt, på grund av smärta. Vrider och vänder på mig för att hitta en bra position, men det finns ingen bra, för bara efter någon minut så känner jag smärta igen! Nej, detta är fan inge roligt! Jävla helvetes cancer, fan vad jag hatar dig!

Nu till något roligare! Idag hade vi födelsekalas för Joel. Han fyllde ju år för en månad sedan, men vi har inte hunnit ha kalas förrän nu. Nu kunde vi ju dessutom även fira att han tagit körkort! Kul att träffa släkten igen, känns som evigheter sen haha! Nu ska jag fortsätta kolla på min film, och sedan gå och lägga mig! Natti natti!

Tre av mina hjärtan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments