Header

Idag vaknade jag med ännu värre halsont och huvudvärk än igår. Med några Alvedon blev det dock lite bättre, och febern lade sig lite. Jag hoppas verkligen att jag blir bättre snart, har nämligen lite roliga planer i helgen. Förlåt att jag gnäller så mycket! En glad sak är säker iallafall, och det är att jag älskar min familj och mina vänner oerhört mycket!

Nästa vecka börjar närma sig, och jag har fruktansvärd ångest inför det. Så onödigt att ha ångest över något som inte går att ändra på. Har gjort mitt bästa och försökt att inte tänka på det, men det kommer ändå upp i huvudet flera gånger varje dag. Jag hoppas och ber om att få ett positivt besked. Jag skiter verkligen i om jag får sitta i rullstol resten av livet, det är ingeting i jämförelse till att dö, INGETING! Allt jag vill är att leva!

Några av er kanske vet vem Alexander Falk är. Han var med i Barncancergalan, som sändes i höstas. Sedan han var 15 år har han kämpat mot Osteosarkom (samma diagnos som mig). Nu är han 18 år, och för några månader sedan fick han reda på att det inte längre finns något att göra för honom. Jag slutade följa hans sociala medier för någon månad sedan, då blev det för tufft för mig att se hur han bara blev sämre och sämre. Hans smärtor, orkeslöshet, och hans liv som bara försvinner ifrån honom. Han är en sådan kämpe och förebild. Har ingen aning om hur lång tid han har kvar att leva, men allt känns så orättvist! Tänker hela tiden att det snart kommer att hända mig, vilket ger mig sådan fruktansvärd ångest. Skulle göra allt i hela världen för att göra honom frisk, och alla andra fina människor, som lider av denna vidriga sjukdom. Usch, gör verkligen ont i hjärtat av att höra hur många som har behövt lämna oss pga detta!

Här är jag på Rhodos, en resa som jag fick av Min stora dag, helt ovetandes om att min fina vän Isabell just hade lämnat oss, i leukemi. Samma vecka sändes också barncancergalan, och jag fick vetskapen om Alexander Falks öde.

Om ni inte redan är månadsgivare till barncancerfonden så är det dags att bli det nu! Bli månadsgivare!

#fuckcancer

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments