Goda bullar, större byxor

Någon som lärt sig schemat ännu?! 10.00 och torsdag, detta betyder portnålsbyte. Denna morgon var jag inte lika taggad som jag tidigare varit. När mamma väckte mig kändes det som en omöjlig sak att ens orka sträcka ut benen. Skulle jag nu orka duscha?! Inte en chans att jag skulle orka det. Tröttheten kom som en käftsmäll kan jag säga. Såklart väntat, så blir det alltid när jag trappar ner på kortisonet. Det chockar mig dock alltid hur trött jag faktiskt blir, det känns så långt borta när man väl är pigg.

Portnål bort, dusch, portnål in, klistra, klart. Det gick bra som vanligt. Denna gången blev det dock tajt med tid. Jag började nämligen få ont innan vi hann få in nålen. Jag klarar mig inte utan pumpen länge nu när jag behöver så många ml medicin i timmen. Men med lite extra morfin intravenöst kunde vi bryta smärtan, och den lade sig.

Vet ni vad det är för snackis som går runt hos HSV då?! Jo, Sagas goda bullar. Har nämligen bjudit alla sköterskor/läkare som kommit ut i veckan på en varsin bulle, vilket varit otroligt uppskattat haha. Denna gången blev en sköterska som inte har varit här helt lyrisk när jag frågade om de ville ha en varsin. "Jaaa! Du anar inte hur det har pratats om dina goda bullar där uppe på avdelningen!" Vilka fina komplimanger jag fått över de där bullarna. Så himla roligt att ge bort dessutom när jag får så mycket uppskattning.

Sedan åkte jag och mamma in till stan för några ärenden. Och innan jag mötte upp min bror Ludde svängde jag och mamma in på Lager157 för att kolla efter lite lösare byxor. Jag pendlar ju något otroligt i vikt nu när det blir kortisonkurer hit och dit, och blir nu i slutet av kurerna väldigt vätskefylld. Just nu är jag så svullen om magen att jag endast får på mig ett enda par av mina tio. Och då är dessutom de byxorna otroligt tajta och gör ont för att de sitter så hårt. Hittade inte några vilket gör mig lite frustrerad, är verkligen i behov av några. Har ni några tips? Vad för slags typ av byxor ska man satsa på som det inte spelar någon roll om man pendlar i vikt?!

Efter det mötte jag upp min bror Ludde på stan där vi tog en fika. Känns verkligen som om det var en evighet sedan jag befann mig på stan. Lämnar inte ofta hemmet längre, eftersom smärtorna tilltagit mycket. Förut var jag på stan var och varannan dag. Jag är iallafall så glad att jag orkade ta mig dit. I mer än två timmar satt vi på ett konditori och njöt av en varsin bulle. Bullen var så god att jag sedan behövde gå och köpa en till. Varför inte lyxa till det när jag som sagt ändå tagit mig dit (och ändå ska köpa större byxor) haha?!

Sedan var Ludde gullig och hjälpte mig till nagelsalongen, då det var en bit att gå. Kryckorna hade jag inte med mig, då blåsan i handen gör det svårt att använda dem. Därför fick Ludde stötta upp mig, och vi gick armkrok hela vägen. Måste ha sett kul ut haha, fina brorsan! Vad jag skulle göra på nagelsalongen är ju inte så svårt att lista ut, fixa naglar, eller rättare sagt nageln. Hoppas inte att ni trodde att jag skulle byta ut mina Saga-naglar redan. Det var bara en av naglarna som hade gått sönder och behövde därför göras om. Nu är de fina och fixade igen. Aldrig fått så mycket komplimanger över mina naglar förut, är så nöjd!

Nageln fixade hon snabbt, jag dock satt och halvsov i stolen hehe. Ja, mycket energi efter en sådan här dag finns det inte. Lyckades på grund av tröttheten få ögonmigrän, och det bara flimrade i ögonen på mig. Tack gode gud att mamma var snäll och stannade kvar i stan för att hämta mig, annars hade det blivit en aning krångligare.

Sedan blev det lyxmiddag, nudlar som en riktig student. Efter maten lämnade jag ännu en gång hemmet. Byggarbetet hemma är fortfarande inte klart, vilket betyder att det fortfarande låter en massa här hemma. Och som jag nämnde förut är jag väldigt känslig mot höga ljud. Efter en sådan lång dag kände jag verkligen att jag behövde vila, något som var rätt omöjligt att göra hemma. Då skjutsade mamma mig ännu en gång. Denna gång till Olle och Annicka, mormor och morfar, ni vet medlemmar i extrafamiljen haha. Där spenderade jag resten av kvällen och fick lite lugn och ro.

Ni anar nog inte hur trött jag är just nu. Kommer somna sekunden jag lägger mig ner! Natti på er älskade vänner! <3

Gillar

Kommentarer

Petra
Petra ,
Bloomingshop.se har underbart sköna och snygga byxor som man kan skifta vikt i. Rekommenderas! 👌🏽
Stor Kram till dig fina Saga. 🤗❤️
Emma
Emma,
Jag håller med ovanstående! blooming har himla snygga byxor, liknar mjukisar fast med snygga detaljer 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229